• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rudar hoće tandem Borca: Marković i Bosančić na meti Prijedorčana!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Novi premijerligaš radi na dovođenju pojačanja za novu sezonu, a želi dvojicu mladih fudbalera koji su trenutno na pripremama sa Borcem.

 rudar prijedor transferi bojan marković dejan bosančić borac Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Rudar Prijedor prošle sezone ispunio je cilj i plasirao se u Premijer ligu BIH, gdje ih čekaju velika iskušenja.
U međuvremenu Prijedorčani su doveli Nikicu Milenkovića za trenera, a biće i promjena u ekipi, odnosno dovođenja pojačanja za najviši rang.

Možda će vas zanimati

 Na meti Rudara su i dvojica fudbalera Borca koji su u petak ujutro otputovali sa crveno-plavimana na pripreme u Sloveniju, Bojan Marković i Dejan Bosančić.

“Ne odustajemo od pokušaja da u Prijedor dovedemo Bojana Markovića i Dejana Bosančića koji, istina, idu sa Borcem na pripreme, ali sam siguran da bi u dresu Rudara eksplodirali", rekao je predsjednik Rudar Prijedora Darko Milunović za “Glas Srpske”.

Prema njegovim riječima, dok ekipa vrijedno trenira pod nadzorom novog šefa stručnog štaba Nikice Milenkovića, uprava kluba radi na angažmanu nekoliko kvalitetnih pojačanja.

“U pregovorima smo sa zadnjim veznim Olimpika Nebojšom Gavrićem, a želja nam je da u svoje redove vratimo i Ljubišu Pecelja, lijevog beka, koji je bio naš igrač kada smo prije pet godina igrali Premijer ligu. Uz njih, na spisku želja je i dvojac iz Krupe Ajdin Redžić i Jovan Vladimir Pavlović koji bi za nas predstavljali vrijedna pojačanja. Naravno, tu nije kraj, sigurno je da ćemo nastojati da u što skorijem roku zaokružimo tim sa kojim bi ušli u povratničku sezonu Premijer lige”, naglasio je Milunović, uz napomenu da sa ekipom trenira i nekoliko fudbalera koji će u ovom dijelu priprema pokušati da se nametnu stručnom štabu.

Kada su u pitanju odlasci Rudar Prijedor još nije niko napustio, ali će odlazaka u svakom slučaju biti.

“Od fudbalera koji su iznijeli teret sezone nije niko otišao, ali je sigurno da sa nekoliko igrača nećemo produžiti ugovore, a to će zavisiti od toga ko će nas pojačati”, rekao je Milunović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC