• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda riješila štopera - svjetski šampion pored Dragovića: Ne ide u Portugal, Stanković vjeruje u njega!

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda će se osloniti na Srđana Babića, koji će naredne sezone biti dio tandema sa Aleksandrom Dragovićem, velikim pojačanjem.

 crvena zvezda srđan babić ugovor do 2023 Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je našla igrača koji će u narednoj sezoni činiti tandem u posljednjoj liniji sa Aleksandrom Dragovićem! Snažni Srđan Babić, koji je prethodnu sezonu proveo u Portugalu, produžio je ugovor sa klubom i biće uzdanica Dejana Stankovića u svim predstojećim izazovima.

Ovo mjesto bilo je kritično u klubu od kako je otišao Nemanja Milunović, koji je potpisao za Alanju, pa sada ostaje da srpski šampion riješi samo pitanje prvog napadača za narednu sezonu.

Možda će vas zanimati

Isticao je Dejan Stanković da će ozbiljno računati na Babića, a to je potvrdio i Zvezdan Terzić, kada je otkrio da se ljevonogi štoper vraća u klub kako bi zamijenio Milunovića. Crvena zvezda će u svom igraču, koji je u Famalikau skupljao minute i ostavljao impresivan utisak, dobiti veliko pojačanje za narednu sezonu.

Iako je rođeni Banjalučanin nedavno istakao da bi možda mogao i da napusti klub i potpiše za neku portugalsku ekipu, to se neće desiti. Bragina ponuda odbijena je nakon nedjelju dana ćutanja, a Babić ostaje igrač Zvezde do 2023. godine!

''Drago mi je što sam ponovo u Zvezdi. Produžio sam ugovor, čeka nas naporan rad u Austriji na pripremama, a moje je da se izborim za minutažu. Neće biti problema, dugo sam u klubu i znam kako radi stručni štab. Radujem se novim izazovima'', rekao je visoki defanzivac.

Babić je ponikao u Borcu iz Banjaluke, ali je već sa 15 godina stigao u Vojvodinu. U Novom Sadu je napravio prve profesionalne korake, postao mladi reprezentativac i izborio se za transfer u Real Sosijedad. Igrao je za rezervni tim španskog kluba i na pozajmici u Reusu, prije nego što je 2017. godine potpisao za Crvenu zvezdu.

Prethodne sezone je nosio dres Famalikaa, a tokom ovog leta željela je da ga kupi Braga, koja je poslala ponudu od 1,3 miliona i 10 odsto od naredne prodaje. Ipak, crveno-bijeli o tome nisu ni razmišljali, jer je Babić u velikim planovima kluba.

Babić je sa reprezentacijom Srbije osvojio Svhetsko prvenstvo za igrače do 20 godina, 2015. godine na Novom Zelandu. U toj ekipi bio je i Vukašin Jovanović, potencijalno pojačanje crveno-bijelih.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC