• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK Borac i m:tel ruku pod ruku i naredne sezone: Produžen ugovor o generalnom sponzorstvu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

"Čast je i veliko zadovoljstvo da budemo dio priče koja se zove Fudbalski klub Borac. To je klub sa dugom istorijom, tako da je ovo promocija ne samo zajedničkog prijateljstva, nego i Banjaluke i sporta uopšte", istakao je generalni direktor kompanije m:tel Marko Lopičić

 kompanija m:tel ostaje generalni sponzor fudbalskog kluba borac Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Krajem jula prošle godine Fudbalski klub Borac i kompanija m:tel potpisali su ugovor o generalnom sponzorstvu, a danas je ta saradnja produžena na još jednu sezonu.

Kompanija m:tel istinski je prijatelj "Velikana iz Platonove ulice" već duže od decenije, a to prijateljstvo dodatno je pojačano 2020. godine, kada je m:tel postao generalni sponzor kluba. 

Na obostrano zadovoljstvo, ta saradnja potrajaće najmanje još godinu dana, na koliko je potpisan novi ugovor.

Možda će vas zanimati

"U ime Fudbalskog kluba Borac, želim da se zahvalim kompaniji m:tel i gospodinu Marku Lopičiću na dugogodišnjoj saradnji, koja traje 10-ak godina. U vremenima koja su bila teška za nas imali smo pravog prijatelja u kompaniji m:tel. Sada, kada dolaze bolji dani za naš klub, m:tel je to prepoznao i naša saradnja iz godine u godinu sve je jača i bolja. Iako je novi ugovor potpisan na godinu dana, već imamo dogovore da se saradnja nastavi i ubuduće", istakao je potpredsjednik Borac Bogoljub Zeljković

Ispred kompanije m:tel Marko Lopičić nije krio zadovoljstvo produžetkom saradnje.

"Već više od 10 godina uzajamni smo prijatelji sa FK Borac, kroz različite vidove sponzorstva. Ovo je druga sezona kako potpisujemo ugovor o generalnom sponzorstvu. Prošle godine prepoznali smo šampionske ambicije Borca, podržali to i ove godine imali smo priliku da se radujemo i čestitamo jedni drugima na uspjehu. Nadam se da će i sljedeća godina biti takva, da će Borac odbraniti titulu i ponovo ostvariti plasman u Evropu", poručio je generalni direktor kompanije m:tel.

Ekspedicija Borca sprema se za put u Sjevernu Irsku, gdje će u drugom kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu odmjeriti snage sa tamošnjim šampionom Linfildom.

"Kada već govorimo o evropskim utakmicama, želio bih da poželim sreću Borcu u predstojećim mečevima i nadam se da ćemo imati više uspjeha nego ranije. Iako, vrlo dobra igra prikazana je i prije, što nas je sve obradovalo. Uvijek smo bili tu, podržali smo i evropske puteve Borca i nadam se da ćemo i ubuduće imati priliku da podržimo dobre rezultate", dodao je Lopičić.

Za kraj, poručio je da je ovo promocija ne samo banjalučkog kluba, nego sporta uopšte, po čemu je kompanija m:tel odavno poznata.

"Čast je i veliko zadovoljstvo da budemo dio priče koja se zove Fudbalski klub Borac. To je klub sa dugom istorijom, tako da je ovo promocija ne samo zajedničkog prijateljstva, nego i Banjaluke i sporta uopšte", zaključio je Lopičić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC