• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vladan Milojević čestitao Veležu povratak u Evropu: Gospodski potez bivšeg trenera Crvene zvezde!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbaleri atinskog AEK-a će u četvrtak na sarajevskoj "grbavici" biti gosti Veležu u drugom kolu kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu.

 velež - aek, izjava vladan milojević Izvor: Sport1/Oslobođenje/Sanel Konjhodžić

Trener grčkog kluba Vladan Milojević je najprije na našem jeziku čestitao mostarskom klubu izlazak na evropsku scenu poslije 33 godine pauze.

Možda će vas zanimati

"Na izvlačenju smo pretpostavili da će Velež biti ekipa protiv koje ćemo igrati, jer je i prva pobjeda Veleža protiv Colerainea uprkos rezultatu koji je bio takav kakav jeste, bila zaslužena, tako da bih prije svega čestitao Veležu na izlasku u evropsku scenu poslije toliko godina", rekao je Milojević, a potom se i osvrnuo na sutrašnji duel protiv mostarske ekipe.

"Što se tiče utakmice, nama je ovo prva zvanična, još smo u fazi formiranja tima, imamo dosta igrača koji su nam se naknadno priključili i tek su nekoliko dana sa nama. U ovom trenutku mislim da smo se spremili na najbolji mogući način. Respektujemo ekipu Veleža, pratio sam njihov put prošle godine kroz bh. prvenstvo i mogući reći da se radi o jednoj jako dobroj, kvalitetnoj i disciplinovanoj ekipi i dosta dobrih stvari o njima sam čuo. Čuo sam da rastu kao klub i drago mi je što je tako i nadam se da će tako nastaviti", rekao je nekadašnji strateg Crvene zvezde, prenijelo je "Oslobođenje"

Prema njegovim riječima, u atinskom timu ne žele da razmišljaju da li su favoriti protiv "rođenih".

"Zanima nas sutrašnja utakmica, spremili smo se na najbolji mogući način i tako ćemo se truditi i da odigramo. I ja i moj kolega imamo neke planove za utakmicu, ali to je apsolutno nevažno jer stvari ne idu uvijek u pravcu kojem hoćete. Ja sam za to da bude jedna dobra, takmičarska utakmica i ne sumnjam u to. Igraju dvije dobre ekipe i meni je bitno da mi budemo ti koji će igrati svoju igru, ali znate kako je u fudbalu, imaju dva protivnika i nekada ne zavisi samo od vas. Ali najbitnije mi je da odigramo dobru takmičarsku utakmicu, da rastemo iz meča u meč i da budemo bolji nego u onoj prethodnoj utakmici", zaključio je Milojević.

Meč između Veleža i AEK-a igra se u četvrtak s početkom u 20.30 časova.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC