• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko je Nikola Terzić, nova velika nada Partizana? Došao "ispod radara", blistao u Prvoj ligi i sada prijeti Holenderu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Da li će biti u sastavu Partizana umjesto Mađara? Ako ovako bude igrao...

 nikola terzić nova zvijezda partizana Izvor: MN PRESS

Partizan je lako savladao Kolubaru u Lazarevcu (4:0), a meč je obilježio "slalom" talentovanog Nikole Terzića koji je u 43. minutu prevario odbranu domaćina i upisao prvenac u crno-bijelom dresu.

Čim je lopta završila u mreži uslijedilo je veliko slavlje koje dovoljno govori koliko je Terziću stalo da uspije u Partizanu.

Možda će vas zanimati

"Zaista ne znam kako da opišem ovu radost i sve što mi se dešava u posljednje vrijeme. Asistencija u 90. minutu protiv Sočija, sada prvenac protiv Kolubare... Stvarno sam presrećan!", rekao je Nikola Terzić za zvanični sajt Partizana dan poslije meča u kom su crno-bijeli upisali petu pobjedu u Superligi.

Terzić je stigao zimus iz Čukaričkog, nakon što je blistao u dresu prvoligaša IMT-a (11 golova na 19 mečeva), a sada djeluje da je na nivou potrebnom da se bori za mjesto u prvom timu, štaviše to pokazuje i konkretan doprinos.

"Kad sam došao u Partizan bilo mi je mnogo teže nego sada. Debitovao sam u drugom dijelu prvenstva, nakon čega su došle moje prve pripreme sa ekipom, na koje sam došao spreman. Shvatio sam filozofiju rada. Sada poznajem ekipu, zahtjeve šefa Stanojevića, u glavi mi je bilo samo da dobro treniram, igram, dokazujem se i nametnem ekipi i stručnom štabu", rekao je Terzić i na to dodao:

"Baš sam mnogo naučio, dosta su mi pomogli saigrači. Mi, mlađi igrači, poslije svakog treninga ostajemo i pričamo o utakmici, šta je bilo dobro, šta ne, šta treba bolje."

Ističe da se kod Stanojevića "tačno zna ko šta radi" i da nema opuštanja, a da će svako da dobije priliku da se dokaže. Terzić se ističe, preuzima odgovornost, pa je tako tražio i da šutira peti penal protiv Sočija, međutim na kraju nije bilo potrebe za tim jer je Nemanja Stevanović sjajno branio.

Izvor: MN PRESS

"Nisam imao problem u tom trenutku da šutiram peti penal. Odlično sam se osjećao, samim tim sam se javio sam. Nije bilo nikakve treme! Vjerovao sam i u sebe i u ekipu! Bitno je da smo mi prošli Soči i da nastavljamo trku u Evropi", rekao je Terzić i dodao da je meč sa Santa Klarom nevjerovatno važan, ali da će to biti potpuno drugačija utakmica od one koju je Partizan izgubio u Portugalu 2:1.

"Naravno, idemo na pobjedu, kao i na svakoj utakmici, i nadamo se prolazu!", dodao je Terzić.

Vidjećemo da li će dobra forma Terzića "istisnuti" Holendera iz startne postave za revanš sa Santa Klarom, pošto je pitanje da li će Nemanja Jović biti spreman da počne meč.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC