• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tako se to radi! Dinamo zaradio 21.000.000 evra: Šokantno ispali, u klubu izbio skandal, ali opet prodali 2 bisera!

Autor Dragan Šutvić

Dinamo Zagreb ne prestaje da prodaje igrače za ogromne svote novca.

 dinamo zagreb prodaje dva igrača vrijednost 21 milion evra Izvor: Profimedia

Dinamo Zagreb je kao i Crvena zvezda ispao iz kvalifikacija za Ligu šampiona od Šerifa iz Tiraspolja. Moldavski tim sa Srbinom na golu uspio je da na svom terenu savlada "modre" sa 3:0, a nakon toga ekipa iz Zagreba jednostavno nije imala snage da se vrati u revanšu. 

Iako ni ove sezone neće igrati Ligu šampiona, to nije spriječilo Zagrepčane da ponovo "masno" zarade! Sada se spremaju za dva velika transfera odmah po okončanju kvalifikacija. 

Možda će vas zanimati

Prvi koji napušta klub je defanzivni vezista Kristijan Jakić. Oko njega je izbio skandal, jer je navodno odbio da igra u meču sa Šerifom zbog dogovorenog transfera u Ajntraht iz Frankfurta. On je to demantovao, ali će se po svemu sudeći njegov transfer u Bundesligu desiti. 

Kako prenose hrvatski mediji Jakić koga je Dinamo prošle godine kupio za 1.200.000 evra iz Lokomotive iz Zagreba, kluba sa kojim je u partnerskim odnosima, sada će biti prodat za 9.000.000 evra!

Još veći novac Dinamo će zaraditi na svom najkreativnijem igraču Lovri Majeru. "Desetka" Dinama je već tri godine u prvom timu, a prije toga je kao i Jakić igrao u Lokomotivi. Sada ga čeka iskorak pošto i on ide u jednu od najboljih liga u Evropi. 

Ren je završio posao oko njega i platiće Dinamu 12.000.000 evra, a spekuliše se da bi uz dodatne bonuse transfer mogao da poraste za još 3.000.000 evra. 

Tako će Dinamo propustiti da inkasira veliki novac koji donosi Liga šampiona, ali će odmah poslije ispadanja iz kvalifikacija prodati igrače u vrijednosti od 21.000.000 evra!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC