• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajtedu treba Ronaldo - provukli se protiv "vukova": De Hea spasio nemoguće, a dijete Mančestera "ukralo" bodove!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mančester junajted uopšte nije briljirao, ali se sa gostovanja vraća sa tri boda.

 vulverhempton mančester junajted 0:1 premijer liga Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo je stigao, očekuje se i ozvaničenje saradnje, a Mančester junajted je bez njegove pomoći jedva uspi da stigne do trijumfa u Vulverhemptonu. 

"Crveni đavoli" su poslije kiksa u Sautemptonu prošlog vikenda i ovoga puta bili blizu da razočaraju, ali je stvar spasio tinejdžer Mejson Grinvud u finišu meča.

VULVERHEMPTON - MANČESTER JUNAJTED 0:1 (0:0)
/Grinvud 80/

Možda će vas zanimati

Ekipa Ole Gunara Solskjera dobila je sjajne vijesti tokom nedjelje kada je šokantnim obrtom Mančester junajted uspio da vrati Kristijana Ronalda u klub poslije 12 godina, dogovorivši sve i sa Portugalcem, i sa Juventusom.

Dva dana kasnije, malo je nedostajalo da taj sjajan momentum bude usporen, pošto je Mančester junajted jedva uspio da upiše drugi trijumf u sezoni, a prvi na gostovanjima.

Papirologija je spriječila da Ronaldo već u nedjelju bude dio tima, a na "Molinjuu" svi su pričali o Davidu de Hei, junaku "crvenih đavola". Uprkos velikim poteškovaćama, španski golman je uspio da napravi dvije nevjerovatne odbrane iz blizine, kada je oba puta izvanrendno zaustavio udarce Romana Saisa.

Uspio je tada da održi Mančester u životu, a Junajted je do gola stigao desetak minuta prije kraja. Mejson Grinvud se lijepo izvukao na desnu stranu i precizno šutirao poslije uspješnog driblinga. Ali, tokom čitavog meča, Vulvsi su bili opasniji.

De Hea je morao da odbrani čak šest udaraca koji su išli u njegov gol, Raul Himenez je takođe prijetio, ali u prvom meču Rafael Varana u prvoj postavi Junajteda, gosti su uspjeli da sačuvaju mrežu netaknutom.

Prvi put se u startnih 11 našao i Džejdon Sančo, ali se doskorašnji igrač Borusije Dortmund nije najbolje snašao. Junajted je upisao tri važna boda, a sada će svi čekati 11. septembar, kada bi protiv Njukasla mogao da u crvenom dresu ponovo zaigra Kristijano Ronaldo...

Junajted sada ima sedam bodova, a Vulvsi zbog loše realizacije i dalje čekaju i na prvi bod i na prvi gol u novoj sezoni Premijer lige:

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC