• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan dovodi pojačanje - četvrti povratnik u Humskoj: Otišao prije godinu dana u Arabiju, sad se vraća za Evropu!

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji fudbaler crno-bijelih Nemanja Miletić trebalo bi da pojača ekipu Aleksandra Stanojevića u narednim danima.

 fk partizan vraća se nemanja miletić Izvor: MN PRESS

Ušao je Partizan u Konferencijsku ligu, obezbijedivši sebi evropsku jesen i nova 3.000.000 evra zarade od UEFA, a sada je na redu da se ekipa i pojača.

Crno-bijeli bi već ove sedmice mogli da u Humsku vrate Nemanju Miletića, saznaje "Mozzartsport".

Možda će vas zanimati

Nekadašnji defanzivac Partizana je poslije dugo čekanja pre godinu dana ostvario drugi transfer u inostranstvo u karijeri, kada se preselio u Saudijsku Arabiju, a kako stvari stoje, vratiće se među crno-bijele poslije samo 12 mjeseci.

Miletić je sredinom septembra 2020. prešao u Al Raed, tim koji je za njega Partizanu platio 550.000 evra, baš u vrijeme kada je Stanojević stizao u Humsku u svoj drugi mandat.

Ipak, Miletić je sada riješio da napusti Al Raed i završi avanturu na Bliskom istoku, pošto je došlo i do promjene trenera. Njega je u Arabiju doveo Besnik Hasi kod kojeg je bio redovan u prvoj postavi, a sada je na njegovo mjesto stigao Pablo Maćin. I srpski defanzivac nije bio u planu Španca. Izvori navode da bi Miletić u Partizan trebalo da stigne ove sedmice, možda već i u utorak.

Ovim poslom bi Partizan mogao da proširi rotaciju u odbrani, imajući u vidu da Miletić može da igra i na mjestu štopera i na mjestu desnog beka. Upravo bi u središtu odbrane trebalo očekivati da 30-godišnji Miletić dobije više prilike ukoliko ponovo obuče crno-bijeli dres.

Od opcija na mestu štopera, Stanojević imao samo standardne Igora Vujačića i Sinišu Saničanina, kao i prekaljenog Bojana Ostojića. Partizan očekuje borba na tri fronta, želja je prezimjeti u Evropi, a sa tako malo opcija u srcu odbrane, potrebno je pojačanje.

U Partizanu su to pojačanje vidjeli u Nemanji Miletiću, fudbaleru koji je za klub već upisao 134 nastupa. Miletić će biti četvrti povratnik u Humsku ovog ljeta, poslije Rikarda Gomeša, Danila Pantića i Milana Lukača.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC