• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Engleska bruji zbog Lukakuove prozivke za Mančester: Hvala Interu, izvukli su me iz sr**a u kom sam bio!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novi napadač Čelsija je objasnio kako je došlo do toga da ode iz Intera, a tom prilikom je udario na njegov drugi prethodni klub...

 Lukaku-prozvao-Mancester-junajted-bio-sam-u-rupi Izvor: Profimedia

Stigao je Romelu Lukaku u Inter, poveo ih ka tituli prvaka Italije poslije više od decenije čekanja, a onda je riješio da ode i ponovo postane igrač Čelsija.

Platio je prvak Evrope 115.000.000 evra za to zadovoljstvo, ali se Lukaku uprkos golovima i velikom trofeju tim potezom ipak zamjerio navijačima "nerazura". Sada je riješio da objasni kako je do njegovog odlaska došlo i tom prilikom je - prozvao drugi bivši klub, Mančester junajted!

Lukaku je protekle sezone bio prva uzdanica tima Antonija Kontea koji je prekinuo vladavinu Juventusa u Italiji, pošto je Inter stigao do prvog Skudeta od 2010. godine.

Ipak, novi poziv Čelsija mu je "pomutio um" i Lukaku je žarko želio da ponovo stigne na "Stamford bridž".

"Da je Čelsi ozbiljno zainteresovan sam shvatio tek kad su poslali treću ponudu. Prvo su nudili 100.000.000 evra. Onda su ponudili 105.000.000 evra i Markosa Alonsa. A onda je stiglo 110.000.000 evra i Davide Zapakosta, ali je Inter odbio", počeo je Belgijanac.

Ipak, uslijedila je i rečenica koja će navijačima Mančester junajteda biti prst u oko.

"Nisam želio da idem iz Intera njima iza leđa. Oni su me izvukli iz sr**a. Bio sam u dubokoj rupi u Mančester junajtedu", oštro je rekao Lukaku o svom bivšem klubu, da bi potom nastavio priču o Interu.

"Poslije treninga sam otišao u Inzagijevu kancelariju. Nisam želio da pokvarim atmosferu pošto glavom više nisam bio u Milanu. Tražio sam mu: molim vas postignite dogovor."

Na kraju je Lukaku otišao u Čelsi, a navijači Intera su mu to opasno zamjerili, iako je on bio zaslužan za povratak Skudeta na "Đuzepe Meacu". I pored svih izvinjenja i objašnjenja, navijači Intera su i dalje ljuti.

"Iako smo te štitili kao sina i jednog od nas, i ti si dokazao da si kao svi drugi, spuštajući se na koljena zbog novca. Želimo ti sve najbolje, iako se pohlepa ne isplati uvijek", oštri su navijači Intera "Curva Nord" u poruci koju su mu ostavili putem Fejsbuka.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC