• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZGUBILI SMO DVA BODA: Trener Borca nezadovoljan – Sa igračem više trebali smo da uradimo više!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Izgubili smo dva boda, jer smo imali igrača više skoro pola sata“, istakao je trener Borca Nemanja Miljanović nakon remija 1:1 sa Slobodom.

 fk borac nemanja miljanović izgubili smo dva boda Izvor: FK Borac/Nikola Kulaga

Banjalučki Borac osvojio je samo bod protiv Slobode u Tuzli u meču koji su obilježili greška golmana Nikole Ćetkovića, a onda povratak crveno-plavih nakon zaostatka.

Možda će vas zanimati

 Iako je ekipa Nemanje Miljanovića skoro pola sata imala igrača više nakon isključenja Fedora Predragovića nije uspjela da nakon izjednačenja na 1:1 preko Marka Jovanovića, stigne i do potpunog preokreta, pa je strateg Banjalučana nezadovoljan.

"Izgubili smo dva boda, jer ipak smo imali igrača više nekih pola sata. Krenuli smo loše u utakmicu, kao i obično. Ne znam šta se to dešava, da poklanjamo golove protivniku. Imali smo dobru reakciju, prvo poluvrijeme možda nije bilo tako dobrp, ali početak drugog i do izjednačenja mislim da smo odigrali jako dobro. Sa igračem više morali smo da uradimo više", rekao je Miljanović, koji je nekoliko puta ponovio da je Borac izgubio dva boda.

"Imali smo, dve tri prilike na 1:1 i sa igračem više. Čestitam Slobodi na fer i korektnoj utakmici, na njihovoj borbenosti sa igračem manje, uspjeli su da sačuvaju taj bod, a mi se okrećemo Širokom. Prije utakmice bili bismo zadovoljni i tim bodom, ali kako se utakmica razvijala ipak smo izgubili ta dva boda", zaključio je Miljanović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC