• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovaj bod je za mene pobjeda! Trener Slobode Mladen Žižović poslije derbija sa Borcem

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Slobode Mladen Žižović prezadovoljan je osvojenim bodom protiv banjalučkog Borca na "Tušnju" u derbiju osmog kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 Sloboda - Borac 1:1, izjava Mladen Žižović Izvor: Promo/FK Sloboda Tuzla

Tuzlanski tim je poveo već na samom početku meča golom Dženisa Beganovića, koji je iskoristio katastrofalnu grešku golmana Banjalučana Nikole Ćetkovića, ali su crveno-plavi uspjeli da početkom drugog poluvremena stignu do izjednačenja pogotkom Marka Jovanovića.

Crno-crveni su potom ostali i sa desetoricom u polju u 68. minutu nakon što je isključen Fedor Predragović, pa su teren napustili zadovoljniji od banjalučkih fudbalera, koji su u posljednjih 15-ak minuta pod opsadom držali gol Slobode.

"Kad smo ostali sa igračem manje, morali smo da se opredijelimo na odbranu, mislim da je ovo što se nas tiče pobjeda u ovakvom ambijentu. Nismo dobro odreagovali kod jednog jedinog prekida Borca iz kog su izjednačili. Poslije toga uslijedio je drugi žuti, odnosno crveni karton (Fedor Predragović), pa smo morali da se branimo. Ušli smo u nastavak meča da probamo s kontrama i polukontrama da riješimo sve, nakon toga smo ostali sa igračem manje, pa smo bili primorani da se branimo i odbranimo. Za mene je ovaj bod kao pobjeda", rekao je strateg Slobode Mladen Žižović poslije utakmice.

U narednom kolu, biće odigran derbi protiv Tuzle sitija, koji je ranije danas slavio u Bijeljini protiv Radnika.

"Fenomalno igraju ove sezone, pokazali su dosad najviše, evo i danas su pobijedili sa igračem manje (Radnik u Bijeljini - 1:3). Mislim da će to da bude praznik za grad Tuzlu jer čini mi se da prvi put imamo dva kluba koja su u samom vrhu bosanskohercegovačkog fudbala", naglasio je Žižović.

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC