• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldov Bentli ostao bez goriva - 7 sati čekao da natoči: Muke Kristijana u Mančesteru, uzalud mu sav novac! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Njegov vozač je čitav dan proveo na benzinskoj pumpi i to uzalud.

 kristijano ronaldo bentli bez goriva  Izvor: Profimedia, YouTube/Carbuyer/Printscreen

Kristijano Ronaldo je u sredu uveče ponovo bio junak Mančester junajteda, pošto je u 95. minutu utakmice donio pobkedu u Ligi šampiona protiv Viljareala.

Ipak, legendarni Portugalac je u britanskim medijima u centru pažnje i zbog toga što je njegov vozač morao da čak sedam sati čeka da dospe gorivo u Ronaldov skupocjeni Bentli - i to uzalud.

Možda će vas zanimati

Neobična vijest stiže iz Engleske, gdje je već nedjeljama u toku nestašica goriva, zbog čega širom Ujedinjenog Kraljevstva postoje dugi redovi u kojima se čeka na red ne bi li vozači uspjeli da do njega dođu.

Ali Ronaldov vozač to nije uspio. Kristijano je nedavno kupio novi Bentli, modela "Flying Spur", vrijedan skoro 300.000 evra po nekim procjenama. Sada je njegov vozač provozao Bentlija ne bi li natočio gorivo, a "Miror" navodi da je punih šest sati i 40 minuta uzalud čekao.

Vozač je na benzinsku pumpu u utorak stigao u 14.20 časova i zadržao se do čak 21.00, ne uspijevši da natoči gorivo. Vozač Bentlija je bio praćen Rejndž Roverom koji vozi Ronaldovo obezjbeđenje. Evo kako izgleda Bentli koji inače vozi Kristijano Ronaldo:

"Njegovo obezbjeđenje je satima čekalo, nadajući se da će stići još goriva, ali su na kraju bili primorani da se odvezu. Dva čoveka su izgledala kao da im se smučilo da čekaju po kiši", navodi izvor "Sana".

"Miror" dodaje da uprkos svom novcu koji poseduje, i Kristijano ima problem kao i ostatak Velike Britanije. Nestašica goriva sve pogađa...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC