• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Au! Zvijezda Bajerna "kao na motoru" - dao nestvaran gol: Cijeli stadion u šoku, zbog ovoga Borjan i Kanada mogu na SP!

Autor Dragan Šutvić

Alfonso Dejvis je poveo Kanadu ka veoma važnoj pobjedi, a sada su snovi o plasmanu na Svjetsko prvenstvo sve bliži realnosti.

 kanada panama sjajan gol alfonso dejvis  Izvor: Twitter/@PodcastFFC/Printscreen

Milan Borjan i njegova reprezentacija Kanade mogli bi da završe na Svjetskom prvenstvu 2022. godine! Kanađani nastavljaju da marširaju u kvalifikacijama, a sada je velika pobkeda nad Panamom približila ovu selekciju cilju.

Kanada je slavila 4:1, a velike zasluge za to idu Alfonsu Dejvisu i njegovom nevjerovatnom pogotku.

Možda će vas zanimati

Kanađani su igrali meč protiv direktnog rivala za treće mjesto u kvalifikacijama, posljednje koje direktno vodi na Mundijal, a ubjedljiv trijumf na domaćem terenu je učinio da na tabeli preskoče Panamu.

Ipak, svi pričaju o pogotku Alfonsa Dejvisa, fudbalera Bajern Minhena i prve zvijezde Kanade. On je pri rezultatu 1:1 donio prednost svojoj selekciji nakon što je na nevjerovatan način uspio da "ukrade" loptu i potom završi akciju.

Dejvis je na desnom boku bio daleko iza jednog igrača Paname koji je opušteno išao ka lopti kraj aut liniji. Ali mladi igrač Bajerna je kao "brzi Gonzales" protutnjao pored njega i oteo mu loptu, da bi na kraju i zatresao mrežu Paname.

Evo kako je to izgledalo:

U narednih 12 minuta, Kanada je iskoristila pad u igri gostiju da postigne još dva gola i stigne do druge pobjede u kvalifikacijama. Kanađani uz to imaju i četiri remija i uz Meksiko su jedini neporaženi u KONKAKAF kvalifikacijama.

Tri od osam najboljih timova Sjeverne Amerike će otići na Svjetsko prvenstvo, četvrti će u baraž, a ranije tokom kvalifikacija, golman Kanade je bio i Milan Borjan. Tako bi golman Crvene zvezde mogao da bude dio istorijske generacije Kanade, ukoliko do kraja kvalifikacija uspiju da izbore plasman u Katar 2022. godine.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC