• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bježi iz Mančestera, a tek je došao: Neće da trpi haos - Junajted ga platio 40.000.000€, ali njegov potez je sve otkrio!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Jednostavno, uopšte ne uživa na "Old Trafordu".

 Van-de-Bek-hoce-da-ide-iz-Mancester-junajteda Izvor: Profimedia

Rasulo u Mančester junajtedu je sve očiglednije - poslije poraza 0:5 od Liverpula na "Old Trafordu", stvari počinju da isplivavaju na površinu!

Zvijezde Junajteda su riješile da više ne žele da njihov menadžer bude Ole Gunar Solskjaer, a i klub je već kontaktirao njegovu potencijalnu zamjenu. Sada i skupo plaćeni vezista namjerava da ode iz Mančester junajteda!

Radi se o Doniju van de Beku, holandskom vezisti koji je prošle godine stigao u klub za oko 40.000.000 evra, ali od tada nijednog trenutka nije djelovalo kao da bi mogao da dobije više prilika za mjesto u timu.

Van de Bek je počeo samo četiri meča u Premijer ligi u Solskjerovom timu od dolaska iz Ajaksa, a sada u Holandiji pišu da je vezista promijenio agenta ne bi li pronašao novi klub u januaru!

Kako prenosi "Voetball International", Van de Bek je za svog menadžera zaposlio Alija Dursuna, koji je i agent Frenkija de Jonga i Martina Brajtvajta iz Barselone.

Van de Bekov ugovor s Junajtedom traje do juna 2025. godine, ali je Holanđanin spreman da već početkom 2022. godine napusti klub. Poseban razlog je i taj što Van de Bek želi da se vrati u formu i bude dio reprezentacije na predstojećem Svjetskom prvenstvu.

Stanje na "Old Trafordu" je sve alarmantnije...

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC