• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rasulo u Mančesteru - igrač udario na Solskjera zbog Megvajera: Smeta mu što je on kapiten, a Pogba proziva medije!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Stižu nove informacije o situaciji u Junajtedu, gdje je Pogba riješio da odgovori na kritike, a saznalo se i za dešavanja iza kulisa...

 mančester junajted loša atmosfera u timu Izvor: Profimedia/YouTube/Sky Sports Football/Printscreen

Nova frka u Mančester junajtedu - britanski mediji bruje o haosu u svlačionici koji ne prestaje danima nakon šokantnog poraza 0:5 protiv najvećeg rivala Liverpula.

Sada su "procurjele" informacije da u timu ima nezadovoljnih što je menadžer Ole Gunar Solskjer za kapitena izabrao Harija Megvajera!

Možda će vas zanimati

Kako navoid "Dejli mejl", nastavlja se haos na "Old Trafordu", gdje ekipa iznutra polako počinje da puca po šavovima nakon loših rezultata.

"Tajms" čak navodi da su igrači u utorak održali sastanak sa menadžmentom kluba i da se igrači tom prilikom nisu ustručavali. Navodno, jedan igrač Junajteda je kritikovao odluku Solskjera da kapitensku traku preda Megvajeru samo šest mjeseci nakon štoperovog dolaska u klub.

Junajted je Megvajera doveo u ljeto 2019. za 87.000.000 evra, a već u januaru 2020. ga je Solskjer učinio kapitenom, prije igrača koji su duže tu, kao što su David de Hea ili Markus Rašford.

Izvor: Profimedia

Ni to nije sve što se dešavalo u Mančesteru ovih dana, pošto je u srijedu Pol Pogba imao jedan od rijetkih istupa u medijima.

Pojedini mediji su pisali da je Pogba bio protiv Solskjera na mjestu Junajteda poslije poraza od Liverpula, u kojem je poslije samo 15 minuta na terenu dobio crveni karton. Navodi se da je i Pogba prekinuo pregovore s klubom oko novog ugovora, ali je sve demantovao:

"Velike laži zarad naslova", napisao je Pogba uz natpis "Lažne vijesti" preko fotografije informacija koje je objavio "San".

Bilo kako bilo, bura u Junajtedu se još neko vrijeme neće smiriti...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC