• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba! Bajern hoće Srbina da zamijeni najboljeg na svijetu: Vlahovića već kontaktirali, postaje nasljednik Levandovskog?

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fiorentina za njega traži 80.000.000 evra, a Bavarci motre situaciju!

 Bajern-Minhen-zeli-Dusana-Vlahovica-naslednik-Levandovskog Izvor: Profimedia/Insidefoto/Paolo Nucci

Dušan Vlahović nastavlja da oduševljava i u Fiorentini i u reprezentaciji Srbije - u četvrtak je opet postigao gol za "orlove" - a samim tim nastavlja i da tjera najbolje evropske klubove da ga prate.

Sada se u čitavu priču oko potpisa srpskog golgetera umiješao i Bajern Minhen!

Njemački velikan prati situaciju oko Vlahovića i razmišljaju o tome da 21-godišnjeg napadača dovedu na "Alijanc Arenu" kao dugoročnu zamjenu za Roberta Levandovskog!

Nevjerovatni Poljak je jedan od favorita za osvajanje Zlatne lopte za 2021. godinu i zasigurno najbolji napadač svijeta, ali bi u Vlahoviću mogao da dobije svog nasljednika, navode njemački izvori, među kojima je i Kristijan Falk, novinar specijalizovan za dešavanja u Bajernu.

Kako se ističe, Bajern je proteklog ljeta imao manjih kontakata sa Srbinovim predstavnicima putem posrednika, a u Minhenu Vlahovića smatraju za potencijalnog nasljednika za Levandovskog.

Izvor: Profimedia

Ipak, Vlahović neće biti baš prioritet, pošto je to Erling Holand iz Borusije Dortmund. Ipak, kako će "milioneri" imati silne ponude za Norvežanina iz brojnih klubova, sigurno će izbjegavati da svog glavnog igrača prodaju najvećem rivalu.

U tom slučaju, ukoliko Bajern ostane bez Holanda, oni bi mogli da se fokusiraju na Vlahovića. Za njega je i Nuno Gomeš u razgovoru sa kolumnistom MONDA istakao da će biti najbolji napadač Evrope, a očito da i u Minhenu imaju visoko mišljenje o Vlahoviću.

Iz Fiorentine su stizale poruke da ga bez 80.000.000 evra neće pustiti iz kluba, pominjalo se interesovanje Arsenala i Aletiko Madrida. Tu je i Juventus, koji je za Fiorentinu "zabranjeni klub" za prodaju Srbina.

Ipak, ako se Bajern uključi u priču, sve bi moglo da postane daleko zanimljivije.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC