• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vrač tvrdi da je prokleo zvijezdu Čelsija: Prekršio obećanje, pa mu je upropastio karijeru!? 

Autor Haris Krhalić

Bizarna priča stiže iz Gane. Vrač tvrdi da je odgovoran za sunovrat u karijeri Mikaela Esjena.

 vrač ukleo esjena Izvor: Profimedia/David Klein/SPORTIMAGE/YouTube/Vibes in 5 With Arnold/Screenshot

Mikael Esjen (38) bio je u jednom trenutku među najboljim veznim fudbalerima svijeta, ali je njegova karijera na pragu tridesetih krenula silaznom putanjom.

Imao je mnogo povreda, mučio se u Čelsiju, koji ga je slao i na pozajmicu u Real Madrid, a njegove epizode u Milanu i Panatinaikosu, kao i Indoneziji i Azerbejdžanu, ne pamte se mnogo. A sada iz Gane dolaze bizarne tvrdnje da je za to odgovoran jedan vrač (!?).

Možda će vas zanimati

Naime, jedan vrač koji sebe naziva "Spiritual Father" ispričao je u jednom podkastu da je pomogao Esjenu da ostvari veliku karijeru, ali da ga je potom "spustio na zemlju" kada nije ispunio dato obećanje.

Navodno je Esjen obećao da će kupiti kuću pomenutom vraču, i to u Akri, a nakon što ga je prevario - vrač se okrenuo protiv njega. Tako je u emisiji kod Arnolda Mense Elevanja ispričao da je i sam odgovoran što je Esjenova karijera krenula silaznom putanjom.

"Radio sam sa oko 50 fudbalera iz Gane. Dobar dio njih je još uvijek aktivan. Međutim, mnogi su me iznevjerili i nisu cijenili moje usluge", rekao je "Spiritual Father" i optužio Esjena.

"Esjen mi je obećao kuću u Akri ako mu pomognem da napravio veliku karijeru. Prekršio je obećanje i zbog toga sam mu zaustavio karijeru", poručio je vrač koji nije otkrivao sa kojim sve fudbalerima je sarađivao, dok se u međuvremenu nije oglašavao ni Esjen.

Bivši fudbaler Čelsija je završio igračku karijeru 2020. godine i od tada radi u danskom Nordšelandu kao pomoćni trener, a nedavno je bio gost na žrijebu za Ligu šampiona sa Banetom Ivanovićem.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC