• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakva premija Zvezde - dao 29 golova i stiže "za DŽ": Bombarder kakvog je Stanković tražio ne prestaje da rešeta!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dejan Stanković će od Ohija mnogo očekivati ove sezone.

 Ohi-Omoizuanfo-napadac-Zvezde-dao-29-golova-za-Molde Izvor: Profimedia/MN Press

Crvena zvezda će od 1. januara biti jača za Ohija Omoižuanfa (27) s kojim se još ljetos dogovorila oko transfera, a da su kojim slučajem uspjeli ranije da ga dovedu - u timu bi već imali strašnog golgetera.

Norvežanin igra sezonu života u Moldeu i bilježi nevjerovatne brojke, pa Zvezda može da kaže i da je dobro prošla pošto bi mu plata "skakala" sa svakim novim golom. Uspjela je sa njim da se dogovori i prije nego što je statistika postala zastrašujuća, pa sada na "Marakani" mogu da glade bradu i razmišljaju da su napravili dobar posao.

Ohi Omoižuanfo je i ovog vikenda bio strijelac i to u derbiju Moldea i Rosenborga (4:1). Postigao je prvi gol na meču u 29. minutu, dok je ostatak njegovog tima učinio da trijumf bude i ubjedljiv.

Omoižuanfo, koji je još bez debitantskog nastupa za Norvešku, tako je stigao do čak 29. gola u sezoni, što zaista zvuči nevjerovatno. Samo u prvenstvu Norveške ima 25 golova, na 26 nastupa, pa do kraja godine može još i da popravi svoj impresivni učinak.

Uz to, postigao je jedan gol u kvalifikacijama za Ligu šampiona i još tri u Ligi Evrope, pa Zvezda već sada može da kaže da je "ubola premiju" kakva se dugo čekala u napadu.

Izvor: Profimedia/David Klein/Sportimage

"Neko ko je dao 25 golova i ko je izabran u idealnih 11 u Skandinaviji sigurno da će biti od velikog značaja za Crvenu zvezdu, pogotovo ako sad priča biranim riječima, onda to znači da zna gdje dolazi i na nama će biti da ga što prije ubacimo u takmičarski ritam, da se navikne prvo na našu zemlju, gostoprimstvo, šampionat. Još ne mogu da razmišljam o njemu, kada bude tu, moći ću da kažem nešto više", rekao je Dejan Stanković pred meč sa Lučanima u kome je njegova ekipa postigla pet golova i napravila preokret.

Podsjetimo, Ohiju ostaju još tri utakmice sa Moldeom do kraja sezone i najvjerovatnije neće uspjeti da dođu do titule jer im Bode/Glimt bježi šest bodova, ali će novi napadač Zvezde biti prvi strijelac.

Sada je najvažnije da se ne povrijedi i spreman dođe na zimske pripreme i postane nova udarna igla ekipe.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC