• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ludogorac oslabljen stiže u Beograd: Bugari bez važnih igrača, meč bi mogao da donese proljeće Zvezdi!

Autor Nebojša Marković

Ekipa Dejana Stankovića će pokušati da upiše treću pobjedu u Ligi Evrope ove sezone.

 Ludogorec-oslabljen-protiv-Crvene-zvezde-u-Ligi-Evrope. Izvor: MN Press/Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde lako su izašli na kraj sa ekipom Mladosti, pošto su ih proteklog vikenda u Lučanima savladali 5:1. Novi trijumf u domaćem prvenstvu je uvijek dobrodošao, ali sada je vrijeme za evropske izazove.

Ipak, crveno-bijeli su tri dana pred utakmicu protiv Ludogoreca dobili dobre vijesti - Bugari će u Beogradu biti oslabljeni!

Ekipa Dejana Stankovića održala je korak za Partizanom u Superligi, a u Ligi Evrope igra možda i presudnu utakmicu u borbi za plasman u nokaut fazu drugog po snazi UEFA takmičenja.

Nakon samo jednog osvojenog boda u dva meča protiv Midtjilanda, Zvezda ima imperativ pobjede protiv Ludogoreca, tima koji su već savladali u Bugarskoj. Dobra stvar za Zvezdu je što će tim iz Razgrada biti oslabljen.

Ludogorec će biti bez prvog napadača Bernarda Tekpeteja, kao i bez Kirila Despodova.

"Iako smo rano ostali sa 10 igrača, nismo očekivali da će stvoriti toliko šansi pred našim golom. Bio sam iznenađen", rekao je trener Ludogoreca Stanislav Genčev poslije poraza u derbiju Bugarske protiv CSKA Sofije (0:2).

"Despodov vuče povredu iz reprezentacije, ali ne možemo da tražimo izgovore. Tražićemo razloge za ovaj poraz. Kod Tekpeteja se sumnja na ozbiljnu povredu, nadam se da će se Sisinjo brzo oporaviti, jer imamo mečeve na tri dana. Povrede su dio igre, ne možemo da brinemo da će nas skrenuti sa pravog puta", rekao je Genčev za bugarske medije.

Upravo je Tekpetej bio najopasniji igrač Ludogoreca u prvom meču protiv Zvezde, a sada će crveno-bijeli pokušati da sve ovo iskoriste i približe se evropskom proljeću.

Utakmica na stadionu Rajko Mitić igra se u četvrtak (18.45), ali zbog kazne UEFA, na tribinama će moći da budu samo djeca uzrasta do 14 godina.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC