• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pustite Murinja, gdje su igrači? Ovo nisu šampioni! Toti se vratio poslije dvije godine i oštro govorio na "Olimpiku"!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Konačno se pojavio i otvoreno rekao šta misli.

 frančesko toti podrška za žozea murinja Izvor: Profimedia

Epizoda Žozea Murinja u Romi protiče uz uspone i padove, a ekipa je u ovom trenutku poslije dva "vezana" poraza na sedmom mjestu tabele poslije 16 odigranih kola. Dok se nagađa da bi Portugalac mogao da se vrati u Premijer ligu i dok trpi neizbježne kritike poslije neuspjeha protiv Intera na Olimpiku (0:3), oglasila se najveća legenda kluba - Frančesko Toti.

"Princ Rima" je stao u odbranu Murinja, zatraživši od navijača i javnosti malo više vremena i strpljenja za Portugalca.

Možda će vas zanimati

"Kao navijač, mogu da kažem da ne prolazimo kroz sjajan period, ali ako ne patiš, onda nisi navijač Rome. Navikli smo na uspone i padove, ali sam siguran da Murinjo hoće da zadovolji naše navijače. Hajde da im damo svima vrijeme", rekao je on, pa usmjerio oštricu kritike ka igračima.

Izvor: Profimedia

"Moraš da imaš snažne igrače da bi osvojio trofeje, kao i klub i trenera koji će omogućiti da se oni osjećaju kao kod kuće. Igrači su najvažniji. Neću da pokažem nepoštovanje trenutnim članovima tima, ali ne vidim šampione, samo dobre igrače koji mogu da urade dobre stvari u određenom smislu", dodao je Toti, koji je bio direktor Rome za vrijeme mandata predhodnog vlasnika, Džejmsa Palote.

Toti je nedavno postao globalni ambasador glavnog Rominog sponzora "Digitalbitsa" i u tom svojstvu vratio se prošle nedjelje na "Olimpiko" poslije dvije godine. Bio je to njegov prvi dolazak od kada je klub preuzeo američki biznismen Den Fridkin.

"Poseban je osjećaj, jer nisam gledao Romu sa stadiona posljednje dvije godine. Kada sam ovdje, osećam se kao kod kuće, hvala navijačima na podršci i nadam se da ću se vratiti", dodao je Toti u svojoj drugoj kući.

Mnoge je iznenadilo tako dugo Totijevo odsustvo sa stadiona jedinog kluba za koji je igrao od 1992. do 2017. Tu je postao jedan od najboljih igrača na svijetu i na 786 mečeva u dresu "vučice" dao 307 golova. U tom periodu donio je sa saigračima 2001. i dalje posljednju titulu koja je došla u Rim.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC