• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zavirite u kuću fudbala u Staroj Pazovi: Ovdje se Srbija sprema za Katar

Autor Haris Krhalić

Pogledajte kako izgleda cjelokupan kompleks Fudbalskog saveza Srbije, gdje se ovdašnje selekcije pripremaju za najvažnija takmičenja. Fudbaleri i fudbalerke u Staroj Pazovi na raspolaganju imaju baš sve...

 Zavirite u Kuću fudbala u Staroj Pazovi Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Prošlo je već više od 10 godina otkako je u Staroj Pazovi otvorena Kuća fudbala, dom Fudbalskog saveza Srbije i nacionalnih selekcija.

Osim što je MONDO imao prilike da u sportskom centru FSS pogleda kako funkcioniše VAR sistem, odakle se koristi najmodernija tehnologija prilikom suđenja u Superligi, sada možete da zavirite i u to kako izgleda cjelokupna Kuća fudbala.

MONDO je imao pristup svim prostorijama u Staroj Pazovi. Osim četiri VAR sobe koje su u upotrebi od sezone 2021/22, imali smo prilike da vidimo i gdje se to reprezentativci Srbije spremaju za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

U sportskom centru postoje 64 sobe i četiri apartmana u kojima odsijedaju sve fudbalske selekcije Srbije, a nedavno čak i muška rukometna reprezentacija.

Postoji šest fudbalskih terena unutar kompleksa, od kojih su četiri sa prirodnom travom, jedan sa hibridnom i jedan sa kompletno vještačkom travom. Tu je i teren za mali fudbal na otvorenom, kao i multifunkcionalna sala u kojoj mogu da se igraju brojni sportovi.

Pogledajte kako izgleda FSS-ova Kuća fudbala u Staroj Pazovi:

Igrači mogu da se razonode i uz betonski teniski teren, a unutar kompleksa su i najmodernije svlačionice, od čega se u onoj glavnoj nalazi i Zlatna lopta Aleksandra Mitrovića za pogodak protiv Portugala prošle godine.

Tu je i teretana, sobe za oporavak, a ispod svega toga, unutar Kuće fudbala nalazi se i moderan VAR centar. Odatle se vrši VAR suđenje, a pored četiri sobe, nalazi se i jedna kontrolna soba.

Pogledajte kako izgledaju VAR sobe odakle se pomaže sudijama na mečevima Superlige:

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC