• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

S njim su na Marakanu došle titule i Evrope: Poruka iz Zvezde - potpisano! Ostaje do kraja karijere?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jako važan igrač crveno-bijelih potpisao je nastavak saradnje

 milan rodić produžio saradnju sa crvenom zvezdom Izvor: MN PRESS

Od kada je 2017. Milan Rodić došao u Crvenu zvezdu, na "Marakanu" su se vratili evropski uspjesi, domaće titule su redovno osvajane, a pouzdani bek bio je jedan od najzaslužnijih igrača za te uspjehe.

Na obostrano zadovoljstvo, Rodić i Zvezda u četvrtak su produžili saradnju i on će prema novom ugovoru ostati na "Marakani" do 2025, kada će imati 33 godine.

"Emocije su prisutne i presrećan sam što smo produžili saradnju i što ću nastaviti da igram u klubu za koji navijam od malih nogu i koji volim. Trudiću se da do kraja ugovora igram što više i bolje, te da podižem formu u svakoj utakmici. Zahvalio bih se upravi na povjerenju za sve ove godine i što su tu uz sve nas, kao podrška. Trudićemo se iz godine u godinu da ponavljamo uspjehe, osvajamo trofeje i da pružimo navijačima više radosti. U nedjelju nas čeka derbi, sutra ćemo saznati s kim ćemo se sastati u osmini finala Lige Evrope, pa ćemo da pravimo plan za to", rekao je Rodić.

Izvor: MN PRESS

Rodić je jedan od fudbalera sa najdužim stažom u Crvenoj zvezdi, s obzirom da je u klub stigao još 2017. godine i da je odigrao 179 mečeva u crveno-bijelom, uz osam postignutih golova. Iskusni bek je rođen u Drvaru 1991. godine, a prošao je omladinske selekcije OFK Beograda, gdje je svojevremeno kao kapiten prešao u Zenit.

Osim za ruskog velikana, nastupao je još i za Nižnji Novgorod i Krilu Sovjetov iz koje dolazi u Crvenu zvezdu. Prošao je sve mlađe kategorije reprezentacije Srbije, a za A tim odigrao je sedam utakmica, a ujedno je bio dio i ekipe koja je nastupala na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.

"Crvena zvezda potpisom Rodića nastavlja da čuva okosnicu tima i pokazuje da je praksa da najbolji igrači ostaju dugo u našem klubu", saopšteno je sa "Marakane".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC