• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pojeli smo Partizan, nikad nije bila veća razlika: Terzić blista poslije derbija - Rekao sam već da ćemo biti šampioni!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Zvezdan Terzić oduševljen je kako je Crvena zvezda odigrala "vječiti" derbi.

 zvezdan terzić o pobjedi zvezde protiv partizana Izvor: ATA images

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić gostovao je jutros na televiziji "K1" i govorio o sankcijama u sportu za Rusiju zbog rata u Ukrajini, i sveopšteg uticaja na klub čiji je najveći sponzor ruski "Gazprom", ali je povod gostovanja bio ipak minuli 166. "vječiti" derbi.

Zvezda je slavila 2:0 golovima Ohija i Kataija, i tako se primakla Partizanu na dva boda razlike, a Terzić je izuzetno zadovoljan onim što su igrači Dejana Stankovića prikazali.

Možda će vas zanimati

"Nikada veća nije bila razlika u kvalitetu između Crvene zvezde i Partizana. I ta razlika od dva gola nije dovoljna da to pokaže. Toliko je Zvezda bolja od svih drugih timova u zemlji kada smo pravi i fokusirani, kada smo motivisani. Jako je bilo važno da se približimo Partizanu na dva boda. I kada smo imali minus pet rekao sam da ćemo biti šampioni, jer ako si bolji - dokaži to. U nedjelju je bilo samo prvo poluvrijeme...", kazao je Terzić koji je i uoči utakmice govorio da je Zvezda kvalitetnija od najvećeg rivala.

Generalni direktor Zvezde je rekao da su njihovi igrači "u svakom trenutku držali igru u svojim rukama", dok je zadovoljan i što je derbi bio "nikad korektniji" pošto su izjave obje strane bile džentlmenske.

"Zvezda je na dominantan način pobijedila, pojeli smo ih", rekao je Terzić i dodao da mu znači što nema nezadovoljnih.

Terzić je poručio da igrači slušaju trenera kada je riječ o fudbalu, dok je Crvena zvezda uređen sistem i svako ima svoj zadatak unutak strukture. Poručuje da snosi konsekvence za neuspjehe pošto je trener njegov izbor, ali je isto tako njegova obaveza da stane iza Stankovića.

"Ja sam tu da svake godine Zvezda bude šampion, a da bude druga - to može i sa nekim drugim. De fakto imam najveću vlast u Zvezdi, niko mi se ne miješa u posao, ja sam birao i sportskog direktora", rekao je Terzić.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC