• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Snijeg pravi probleme, ali u Borcu kažu da će meč sa Veležom biti odigran: Teren će biti spreman

Autori Bojan Jakovljević Autori 000

Direktor Banjalučana istakao je da u klubu čine maksimalne napore da pripreme teren za derbi meč 21. kola m:tel Premijer lige BiH, te je pozvao navijače da podrže "crveno-plave" protiv Veleža (15 časova).

 snijeg na Gradskom stadionu Izvor: MONDO

Obilne snježne padavine zadaju velike probleme fudbalskim klubovima, koji bi danas trebalo da organizuju fudbalske mečeve širom BiH.

Možda će vas zanimati

Prvoligaški duel Omarske i Sutjeske pod velikim je znakom pitanja, dok uprkos problemima sa snijegom, u banjalučkom Borcu tvrde da će teren biti osposobljen za derbi meč 21. kola m:tel Premijer lige BiH, u kojem će Banjalučani od 14 časova na svom Gradskom stadionu ugostiti Velež.

Direktor Borca Dejan Lukendić u izjavi za MONDO poručio je da će teren sigurno biti spreman za igru, te te još jednom pozvao navijače da u što većem broju isprate veoma bitan meč za izabranike Nemanje Miljanovića.

"Na terenu trenutno ima snijega, ali već radimo na njegovom čišćenju. Trenutno snijeg čistimo jednim laganim traktorčićem, a uskoro će stići još dva i vjerujem da će teren biti spreman za utakmicu. Učinićemo sve da se meč odigra. Pozivam navijače da dođu i u što većem broju podrže Borac u derbiju protiv Veleža", poručio je Lukendić.

Izvor: MONDO

Podsjetimo, u prvom meču ove runde Zrinjski je u petak očekivano slavio protiv Radnika 4:1, dok su juče odigrana još dva susreta. Leotar je velikim preokretom stigao do trijumfa u gostima protiv Rudar Prijedora (2:1), dok je u sarajevskom derbiju, koji je za uvertiru imao veliku tuču navijača na "Grbavici", Željezničar bio bolji od Sarajeva (2:0).

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC