• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pakleni plan Barselone - 4 igrača "za dž" i na kraju bomba: Mesi je zaboravljen, počinje novi strašan projekat!

Autor Dragan Šutvić

Barselona će godinu dana nakon odlaska Mesija ponovo imati strašan tim.

 barselona dovodi 9 igrača Izvor: Profimedia

Barselona je nakon odlaska Lea Mesija morala da pritisne "restart" dugme, tako da je ove zime napravila nekoliko zanimljivih transfera koji govore da je pred njima svjetla budućnost.

Odlično su se snašli Adama Traore, Pjer-Emerik Obamejang i Feran Tores, ništa manje se nije očekivalo od Danija Alvesa, a sve bolje igre mladih igrača iz "La Masije" doneli su optimizam na Nou Kamp. A da je projekat u povoju, najbolje govore planovi koje Barselona ima za ljeto...

Možda će vas zanimati

Italijanski novinar Fabricio Romano, inače specijalizovan za transfere fudbalera, javio je da se Barselona sprema da čak četvoricu igrača dovede bez obeštećenja u narednom prelaznom roku.

Žele da iskoriste situaciju sa njihovim ugovorima koji se završavaju 1. jula, a sve kako bi uštedjeli novac na plaćanju obeštećenja za primarnu metu - Erlinga Holanda. Moraće pošteno da "razbiju kasu" ako žele da se trkaju sa Real Madridom i Sitijem za potpis "norveške zvijeri", a zbog toga gledaju koji igrači će biti slobodni na tržištu.

Već su stupili u pregovore sa Andreasom Kristensenom i Sezarom Aspilikuetom iz Čelsija, dok u najskorije vrijeme planiraju da isto učine i sa još dvojicom igrača.

U pitanju su Frank Kesi iz Milana i Nuasir Mazraui iz Ajaksa koji takođe ne žele da produže ugovore sa svojim klubovima. Za njih ima još zainteresovanih strana, međutim Barselona nudi vrlo zanimljiv projekat i šansu da budu nosioci, što možda ne bi bio slučaj sa svim ostalim interesentima.

Jasno je da će Barselona u tom slučaju morati da "počasti" njihove agente i da im ponudi veću platu nego što bi inače, ali novac planiraju da zarade tako što će prodati višak igrača sa Nou Kampa. A ima ih...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC