• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrao za Zvezdu i Rendžers, a zna ko može da riješi dvomeč: Crveno-bijeli nisu kao Borusija - presudiće revanš!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji fudbaler, a sada direktor Crvene zvezde, analizirao naredni evropski dvomeč.

 dragan mladenović o dvoboju crvene zvezde i glazgov rendžersa Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda će u četvrtak u Glazgovu igrati prvu evropsku utakmicu u 2022. godini, a rival će biti jedan pravi evropski gigant. Protiv Rendžersa će se crveno-bijeli boriti za mjesto među osam najboljih tima u Ligi Evrope, a to je bio povod da bivši igrač ova tima za klupski sajt srpskog šampiona ispriča svoje utiske.

Dragan Mladenović, direktor Zvezdine fudbalske akademije i nekadašnji vezni igrač crveno-bijelih i Rendžersa, otkrio je svoja očekivanja od ovog dvomeča, kao i šanse timova da se nađu u završnici takmičenja.

Možda će vas zanimati

Po riječima Dragana Mladenovića, poslije meča u Glazgovu ništa se neće definitivno znati. Mnogo bitniji meč slijedi u Beogradu naredne nedjelje...

"Očekujem dobre utakmice. Mislim da ništa neće biti riješeno u prvom meču, već da će se pobjednik odlučivati na našem terenu. Ipak se igraju dvije utakmice, i ono što je bitno jeste da konačan rezultat bude takav da Crvena zvezda prođe dalje. Ono što je bitno, takođe, jeste da ekipa bez obzira na rezultat ne treba da 'gubi glavu'. Rendžers će imati prednost domaćeg terena u prvom meču, igraju pred svojim navijačima, a na kraju krajeva, i mi ćemo imati podršku svojih navijača u revanšu", počeo je Mladenović.

Škotski predstavnik je u prethodnoj rundi izbacio Borusiju iz Dortmunda, ali Mladenović ne smatra da im to daje prednost za naredni dvomeč.

"Dortmund je odlična ekipa, koja je trenutno u krizi. Rendžers je iskoristio svaku grešku odbrane protivnika, ali vjerujem da će ovo biti sasvim drugačiji dvomeč", rekao je direktor Zvezdine škole.

Nekadašnji defanzivni vezni zna ko bi mogao da riješi dvomeč protiv tima iz Glazgova.

"U redovima našeg tima, definitivno Ivanić i Katai mogu da prelome utakmicu. S obzirom na formu koju su prikazali u dosadašnjem dijelu prvenstva, imam velika očekivanja. Sve u svemu, biće zanimljiv dvomeč. Šanse su 50-50", zaključio je Dragan Mladenović.

Podsjećamo, Dragan Mladenović je 2002. godine stigao u Crvenu zvezdu iz Zemuna, a nakon dvije sezone na Marakani preselio se na Ajbroks. Nakon šest mjeseci u Rendžersu pozajmljen je Real Sosijedadu, na kraju te sezone njegov ugovor je raskinut, a on se vratio u Beograd i ponovo obukao crveno-bijeli dres.

Još jednu sezonu odigrao je u Zvezdi prije nego što je po drugi put krenuo u inostranstvo, ovog puta južnu Koreju u kojoj je i završio karijeru tri godine kasnije. Za reprezentaciju Srbije i Crne Gore odigrao je 17 mečeva i postigao jedan gol.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC