• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesijev rival ostao u šoku: Dobio dres Argentinca, pa poludio od sreće! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Mladi reprezentativac Ekvadora Bajron Kastiljo oduševljen što je razmijenio dres sa Lionelom Mesijem nakon meča nacionalnih timova.

 Bajron Kastiljo slavio nakon što mu je Mesi dao dres Izvor: Twitter/RoyNemer/printscreen

Fudbalska reprezentacija Argentine obezbijedila je plasman na Svjetsko prvenstvo i prije posljednjeg kola kvalifikacija, pa je gostovanje ekvadoru poslužilo kao prilika za uigravanje. Lionel Mesi nije želio da propusti taj meč, na oduševljenje fudbalera protivničkog tima. Nekoliko njegovih rivala željelo je da dobije plavo-bijeli dres sa brojem 10.

I uspjeli su u tome. Mesi je nakon susreta razmijenio dresove sa nekoliko fudbalera, a među njima je bio i Bajron Kastiljo (23) koji je zbog tog događaja "pao u trans".

Fudbaler Barselone iz Kvajakila još tokom meča dogovarao se sa Mesijem da na kraju susreta dobije jedan od najtraženijih dresova na svijetu.

Kada se to desilo, njegovoj sreći nije bilo kraja. Mladi desni bek je sa nevjericom gledao u poklon, a zatim počeo da trči po stadionu na kojem je Ekvador nekoliko trenutaka ranije izborio remi (1:1) golom u sudijskoj nadoknadi. 

Imajući u vidu da Kastiljo ima tek sedam nastupa za seniorsku reprezentaciju, a da je u klupskoj karijeri igrao samo za klubove iz Ekvadora, ovo je vjerovatno najvrijedniji trofej koji ima u svojoj kolekciji. Istina, imaće priliku da se na Mundijalu u Kataru odmjeri sa još nekim velikim imenima i razmijeni dresove sa njima, pošto se Ekvador plasirao na Svjetsko prvenstvo.

Pogledajte njegovu reakciju:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC