• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi ne dolazi, ali Barsa sprema bombu: Ništa ni od Holanda i Mbapea, ali dvije zvijezde su i dalje u opticaju!

Autor Dragan Šutvić

Đoan Laporta spreman je da Barselonu ovog ljeta dodatno pojača vrhunskim fudbalerima.

 koga će dovesti barselona u ljetnom prelaznom roku  Izvor: Profimedia

Barselona je dobrim odabirom novog trenera i odlično odrađenim prelaznim rokom uspjela da se za kratko vrijeme vrati na pravi kolosijek, ali nedostaje im još bar jedan vrhunski igrač kako bi "zaokružili" čitavu priču.

Zbog toga bi ljetni prelazni rok mogao da bude ključan i Barselona se već "zagrijava". Uspjeli su već da dogovore dolaske Frenka Kesija i Andreasa Kristensena bez obeštećenja, a prethodnih dana nagađa se da bi u njihovim redovima mogli da završe Robert Levandovski, Erling Holand, Kilijan Mbape, Mohamed Salah, pa čak i Leo Mesi.

Možda će vas zanimati

Naravno, Barselona nema novac za svu trojicu, pitanje je da li će uspjeti da izdvoje i za jednog od njih, a predsjednik kluba Đoan Laporta već je nagovijestio ko bi to mogao da bude. Odnosno, ko to neće biti...

"Ne, nisam čuo ništa od Mesija, on se ne vraća u klub. Nemam više komunikaciju sa njim od kada je napustio klub. Nakon njegovog odlaska osjećao sam se loše, ne samo u poslovnom smislu već i privatno. Ipak, ne razmišljamo o njegovom povratku, gradimo novu ekipu sa mladim igračima i ide nam dobro", poručio je Laporta nakon vijesti da je Mesi nezadovoljan u Parizu i da bi se rado vratio na "Nou Kamp".

A, kakva je situacija sa ostalim igračima koji se dovode u Barselonu? I tu ima malo prostora za manevar, zato su u klubu tako tajnoviti i ne smiju da pogriješe.

"Mbape i Holand u Barseloni? To nije moguće, uslovi su takvi da su ova dva igrača jako udaljena od potpisa. Salah i Levandovski? Brojni vrhunski igrači žele da dođu ovdje. Ne mogu da kažem jesmo li u pregovorima sa njima, to bi nam stvorilo probleme", poručio je Laporta.

Prvi čovjek Barselone rekao je i da bi volio da Usman Dembele ostane u klubu pošto je kod Ćavija pokazao visok nivo igre, međutim pregovori su "pukli" još u januaru kada je Francuz postavio uslove koje nisu mogli da ispune.

"Ako želi da ostane, mora da pristane na naše uslove", zaključio je on.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročtiajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC