• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Transfer karijere! Kostića prevarili ljetos, sada neće moći: Pred Mundijal mijenja klub, dobiće platu od pet miliona!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Veliki broj srpskih fudbalera promijeniće sredinu ovog ljeta, a među njima je i Filip Kostić. Sjajni fudbaler Ajntrahta je vrlo blizu transfera u Italiju.

 inter želi filipa kostića Izvor: Profimedia/Arne Dedert/dpa

Srpski fudbaler Filip Kostić zablistao je protiv Barselone na meču Lige Evrope, može da se kaže da je i samostalno srušio katalonskog giganta, ali djeluje da se neće još dugo zadržati u Frankfurtu.

Djelovalo je da će još prošlog ljeta promijeniti boje pošto je bio na korak od Lacija, međutim izvjesnije je da će karijeru nastaviti u drugom italijanskom velikanu. Njemački "Skaj" javlja da je u Frankufrt stigla nezvanična ponuda iz Intera, kao i da ovoga puta njemački klub neće praviti problem Srbinu.

Možda će vas zanimati

Navodno, Inter je spremio tačno 14 miliona evra za kupovinu Filipa Kostića, međutim Ajntraht se nada i dobrim bonusima. Odnosno, da bi kroz dodatne klauzule zaradili još četiri miliona evra.

Spominje se da bi i Kostić lijepo zaradio pošto bi pred 30. rođendan dobio ugovor "težak" pet miliona evra po sezoni, što je izuzetno ako uzmemo u obzir da Italijani nisu velikodušni na platama. Ipak, u slučaju srpskog fudbalera bi podigli prag i platili ga kako i zaslužuje.

Frankfurt želi da zaradi više od 15 miliona evra od Kostića, ali vidjećemo da li će se i ovoga puta pregovori oko njegovog transfera odužiti kao što je to bilo ljetos sa Lacijom.

Podsjetimo, Kostić je bio izuzetno bijesan na Frankfurt pošto ga nisu pustili da ode, ali nakon što su se pomirili - opet je odigrao na visokom nivou. Postigao je sedam golova i zabilježio još 13 asistencija na 36 mečeva u svim takmičenjima, pa je opet jedan od najboljih igrača Bundeslige.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC