• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola ostao u čudu - "ja da čestitam Realu?! Ova dva pitanja nije očekivao pred utakmicu u Madridu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Zanimljiva konferencija menadžera Sitija uoči velike utakmice!

 Pep-Gvardiola-o-Real-Madridu-i-spaliru Izvor: YouTube/CaughtOffsideTV

Dva dana poslije šampionske parade povodom Realovog osvajanja titule prvaka Španije, na stadion Santjago Bernabeu dolazi Mančester siti, na revanš polufinala Lige šampiona.

Naravno, taj meč će imati dodatnu težinu zbog toga što je na klupi engleskog kluba Pep Gvardiola (51), legendarni igrač, a onda i trener Barselone iz njenog najslavnijeg perioda. Možda i zbog toga, novinare je u utorak u Španiji interesovalo da li će Pep sa svojim igračima formirati špalir i aplaudirati igračima "kraljevskog kluba" zbog titule Primere.

Gvardiola je ostao blago začuđen kada je čuo to pitanje, s obzirom na to da je očigledno da su u pitanju dva različita takmičenja. "Ne, to se ne tiče Lige šampiona. Nemam šta da kažem", rekao je Pep.Na ponovljeno pitanje: "Znači, nećete počasnim špalirom čestitati Realu?", Gvardiola je odgovorio samo - "Ovo je UEFA takmičenje...".

Upitan da li je čestitao Realu titulu, Gvardiola je podsjetio da je to uradio još prošle nedjelje.

"Čestitao sam Anćelotiju prošle sedmice. Divim mu se. Radio je širom svijeta, vodio fantastične timove. On je izvrsna osoba. Poznajem ga nekoliko godina i kada god smo zajedno, uvijek je miran. Savršeno kontroliše emocije", dodao je Gvardiola.

Pepa su pitali i da li je gledao prošli El Klasiko, u kojem je Barselona "zgazila" Real u Madridu i pobijedila 4:0, Gvardiola je odgovorio...

"Nisam gledao meč, samo pregled najzanimljivijih detalja, ali ih nisam ni vidio sve. Karim Benzema tada nije igrao, a Karlo Anćeloti je u pripremi utakmice uradio nešto neobično sa Lukom Modrićem, tako da nisam mogao da previše koristim taj meč", rekao je Španac.

Podsjetimo, Anćeloti je za taj meč isturio Modrića u napad, kraj Vinisijusa, Rodriga i Federika Valverdea, ali se podrazumijeva da će i u predstojećem revanšu protiv Sitija (srijeda, 21) Hrvat igrati na svojoj poziciji u veznom redu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC