• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pored svih ovih stvari, svaka čast momcima: Stanojević čestitao Partizanu - Mislim da smo bili dobri ove sezone!

Autor Dragan Šutvić

Partizan jeste slavio u posljednjem kolu, ali sezonu završavaju na drugoj poziciji.

 stanojević poslije utakmice partizan radnički niš Izvor: Arena Sport/Screenshot

Fudbaleri Partizana ni poslije pet godina nisu uspjeli da prekinu vladavinu Crvene zvezde srpskim fudbalom, pošto su domaći šampionat okončali na drugoj poziciji, sa dva boda manje od "vječitog" rivala.

Ekipa Aleksandra Stanojevića je na spuštanju zavjese u Superligi slavila 2:0 protiv Radničkog iz Niša, ali to nije bilo dovoljno zbog pobede crveno-belih nad Voždovcem.

Možda će vas zanimati

Partizan je tako sa 98 osvojenih bodova i tek 13 primljenih golova ostao "kratkih" rukava, a trener Stanojević je poslije svega sumirao učinjeno.

"Mnogo utakmica, mnogo pobjeda, mislim da smo bili dobri ove sezone. Neću da se ponavljam sa svim onim što sam ranije pričao. Svaka čast momcima, pored svih ovih stvari što su izdržali i nisu gubili ni motivaciju ni vjeru do samog kraja sezone", počeo je Stanojević za TV Arenasport.

Partizan u četvrtak ima šansu da osvoji prvi trofej poslije tri godine, pošto će u finalu Kupa Srbije igrati protiv Crvene zvezde.

"Kup u četvrtak ostaje, ali to je neka druga priča. Žao nam je zbog prvenstva, malo smo tužni i razočarani. Imali smo 37 utakmica, malo previše", poručio je Stanojević.

Sa druge strane, Radoslav Batak je bio presrećan zbog uspjeha njegovog Radničkog, pošto su Nišlije okončale sezonu na četvrtom mjestu. Oni će igrati u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu.

"Prvo bih se osvrnuo na današnji meč. Jako teška utakmica, imali smo čak i prvi šansu, ali na kraju je sviran taj penal i nakon toga pod tim pritiskom taj crveni karton. Međutim i Vojvodina nam je učinila uslugu, takmičili su se do kraja i svaka im čast. Mi smo poslije 12. pozicije u septembru naporno radili i čestitam momcima na ovome što su uspjeli", poručio je Batak.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC