• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petrić objasnio zašto se nije radovao kod gola Partizana!

Autor Dragan Šutvić

Gordan Petrić je uvijek bio vrlo mirnog karaktera i zbog toga što zna da ga čeka još mnogo posla sa Partizanom nije dozvolio da ga euforija preplavi zbog gola u 95. minutu, nakon ne tako ubjedljive partije.

 zašto se petrić nije radovao pobjedi partizana  Izvor: MN PRESS

Partizan je bio u velikoj krizi rezultata i izlazak iz nje se sada nazire. Crno-bijeli su golom Svetozara Markovića u 95. minutu "osvojili" Novi Sad i konačno tri boda nakon više od mjesec dana, ali je evidentno da postoje još brojni problemi u igri koje će pokušati da riješi novi trener Gordan Petrić.

Upravo zbog toga kod njega nije bilo euforije kod pogotka Partizana u posljednjim trenucima utakmice, odnosno pokušao je da ostane "hladan kao špricer" dok su svi oko njega slavili, uvidjevši da ima još mnogo prostora za rad.

Možda će vas zanimati

"Mislim da je Mladost nesrećno izgubila večeras. Možda se vidjela moja reakcija kod postignutog gola da nije bilo radovanja kao da je bio gol u nekoj drugoj minuti...", rekao je Gordan Petrić na konferenciji za medije i objasnio šta je osnovna zamjerka na račun fudbalera crno-belih.

"Moji igrači treba da zaborave neke stvari iz prošlosti, opuste se i ne igraju pod grčom kao što je to bilo u većem dijelu utakmice".

Gordan Petrić se osvrnuo i na podršku sa tribina.

"Generalno, podrška je bila koliko smo i zaslužili, ako mislite na jug. Ali ovako se čuju i neke riječi koje zasmetaju mladim igračima. Prolaze svi kroz proces sazrijevanja i biće dobri igrači. Ako ja kao čovjek dajem podršku mladim igračima, tu bih volio i od drugih da čujem da tako procijene. Nisam siguran da je publika slična kao ja kada sam igrao fudbal. Možda griješim...", poručio je novi trener Partizana i potom dodao:

"Ja sam pored klupe i dosta stvari čujem... Fudbal je specifična stvar, nije to lak posao, mene boli što ne podržavaju igrače u datom trenutku. To su mladi igrači. Samo njih podržavajte. Volio bih da siđu svi u naše kopačke i bave se ovim poslom da vide da je težak posao".

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC