• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković doživio veliku promjenu na klupi Zvezde! Krenulo je od Čukaričkog, završilo se sa Makabijem! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Stanković je na klupi Crvene zvezde doživeo veliku promjenu i kada je u pitanju imidž...

 Dejan Stanković promjena imidža Izvor: MN PRESS

Dejan Stanković je u 19. decembra 2019. godine potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, a 26. avgusta 2022. godine i zvanično je otišao sa klupe voljenog kluba. Skoro tri godine bio je na "Marakani" kao prvi trener prije nego što je donio odluku da podnese ostavku.

Mogli ste na MONDU već da čitate osvrt na njegov trenerski angažman, kako je sve to izgledalo u ulozi šefa stručnog štaba, a preko fotografija smo željeli da predstavimo i veliku promjenu u imidžu nekadašnjeg asa srpskog tima. Kako je izgledao kada je tek došao na klupu i zamijenio Vladana Milojevića.

Ovako je to izgledalo na debiju protiv Čukaričkog 15. februara 2020. godine:

Poslije skoro tri godine došlo je vrijeme za rastanak. Poziciju je zauzeo njegov doskorašnji pomoćnik Miloš Milojević koji će u subotu i zvanično biti predstavljen kao novi trener ekipe. Neće imati mnogo vremena za analizu i upoznavanje tima, pošto je već u srijedu na programu derbi sa Partizanom. Dok se čeka njegova promocija, pogledajte i koliko se Stanković promijenio od prvih utakmica na klupi.

Ovako izgleda sada:

Kada je u pitanju Dejanova odluka, na taj potez odlučio se poslije eliminacije iz Lige šampiona. Bio je nadomak da uvede crveno-bijele u elitno takmičenje, ali je Makabi iz Haife na kraju bio taj koji se radovao u Beogradu i prošao u grupnu fazu. Zvezda se "preselila" u Ligu Evrope i igraće sa Monakom, Ferencvarošem i Trabzonom, ali je tamo neće voditi on.

"Crvena zvezda je moja ogromna ljubav, neopisiva emocija. Sada poslije trećeg pokušaja da je uvedem u Ligu šampiona osjećam se potpuno prazno, jer najvećoj ljubavi nisam uspio da pružim ono što sam najviše želio. Ne mogu dalje. Dao sam sve od sebe. Sada treba neko drugi da pokuša. Meni su ove tri godine najljepši dio fudbalskog života. Nešto što me je dodatno izgradilo, učinilo boljim i kvalitetnijim. Hvala igračima, upravi i navijačima koji su zaslužni za to. Uvijek sam osjećao njihovu podršku. Baš zato sam odluku da odem donio kao znak zahvalnosti i želje da Zvezdi uvijek bude najbolje", poručio je Stanković na rastanku. Zamijenio je jednog Milojevića, a njega je naslijedio drugi trener sa istim prezimenom...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC