• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cijela dvorana klicala srpskom fudbaleru - Mitro's on fire!

Autor Dragan Šutvić

Sve se treslo u dvorani - Mitro's on fire! Srpski navijači ostavili sve u čudu - na terenu košarkaši, a na tribini euforija zbog fudbalera!

 navijači srbije na eurobasketu skandirali mitroviću Izvor: MN PRESS

Sjajna scena u završnici utakmice Srbija - Holandija u Pragu, na Evropskom prvenstvu u košarci, ostavila je sve u čudu. Dok su na terenu igrali srpski košarkaši, navijači su klicali čuvenom srpskom fudbaleru, Aleksandru Mitroviću. Tonac je sa razglasa pustio pjesmu "Freed from desire", a oni su uglas zapjevali "Mitro's on fire", što je himna navijača Fulama, veoma rado prihvaćena i u Srbiji na utakmicama reprezentacije.

Tu pjesmu prihvatili su navijači sa svih strana, a na terenu su u tim trenucima uživali i igrači. Posebno je burno proslavljena trojka Vanje Marinkovića, koja je postignuta u ritmu te navijačke pjesme. Srbija je tako u fudbalskom ambijentu ostvarila prvu pobjedu na Evropskom prvenstvu i uspješno zakoračila u borbu za plasman u nokaut fazu, koja će biti odigrana u Berlinu. "Impresioniran sam publikom. Ovakvu podršku nismo dobili ni na jednoj utakmici do sada, osim protiv Grčke u našoj dvorani", rekao je selektor Svetislav Pešić poslije utakmice.

Pročitajte šta je Kari rekao na konferenciji za novinare poslije utakmice, poslije koje je sa ekipom otišao na kratki odmor pred subotnji meč protiv Češke od 17.30.

Biće to derbi grupe, a "orlove" čeka veoma zahtjevan rival, za koga igra i jedan od najboljih evroligaških asova i bivši košarkaš Partizana, Jan Veseli. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC