• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čuvao je Maradonu, a onda su ga uništili droga, alkohol i kocka! Čuveni defanzivac u problemu: "Želim da se ubijem"

Autor Haris Krhalić

Keni Sansom bio je jedan od najboljih bekova u Engleskoj, dok nije upao u probleme...

 Keni Sansom upao u probleme Izvor: Profimedia

Keni Sansom bio je jedan od najboljih bekova u istoriji engleskog fudbala. Igrao je za reprezentaciju, blistao je u dresu Arsenala. Čak je bio dio tima na Svjetskom prvenstvu 1986. godine, čuvao je Dijega Armanda Maradonu. Po tom detalju iz Meksika ga mnogi pamte, pošto je tada Argentinac dao čuveni gol rukom, legendarna "Božija ruka".

Nažlost, stvari su se promijenile na gore po Sansoma od tada. Od nekadašnje zvijezde engleskog fudbala postao je pijanac i kockar. Počeo je i da se drogira i sve to ga je odvelo u propast. Sve je otišlo po zlu kada se razveo od supruge Ilejn sa kojom ima troje djece. Tada je ušao u svijet poroka i više su ga viđali po parkovima sa flašom u ruci nego sa loptom u nogama...

"Hoću da se ubijem, želim da zaboravim svoj život. Da imam hrabrost sada bih to učinio", rekao je Sansom prije nekoliko godina kada je na svom bankovnom računu imao svega 50 funti. U tom periodu se napio, napao je jednu djevojku u takvom stanju i zbog toga je završio u zatvoru.

Uspio je Keni na kratko da se trgne i da pronađe posao. Radio je na građevini neko vrijeme, ali ni to nije dugo trajalo. Prije nekoliko godina primljen je u bolnicu, utvrđeno je da ima jedan od oblika demencije. Mnogi su ga u potpunosti zaboravili, sve do februara ove godine kada se pojavio na svadbi svoje ćerke Natali. Jedino je sa njom ostao u dobrim odnosima od svih članova porodice i odveo je na oltar i predao je budućem suprugu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC