• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi se pitaju gdje je Motika, a on igra za omladince! Zvezda ga platila 2,5 miliona evra, još nema mjesta u prvom timu

Autor Dragan Šutvić

Nemanja Motika je ostavio odličan utisak igrajući za omladince Crvene zvezde pošto je bio dvostruki asistent u remiju protiv Čukaričkog.

 zašto nemanja motika ne igra za crvenu zvezdu  Izvor: Dragan Tesic/© MN press, all rights reserved

Crvena zvezda je zimus platila Nemanju Motiku Bajernu čak 2.5 miliona evra, ali izgleda da još nije spreman da igra za prvi tim. Povremeno je dobijao šansu tokom proljeća, vidjeli smo ga na čak 14 utakmica, međutim ove sezone još nema ni minut u seniorskom fudbalu, jedini uz "precrtanog" Spiridonovića i Krstičića. Zbog toga se svi navijači pitaju šta je sa Motikom i zbog čega ne dobija priliku, a ni ovog vikenda nije u sastavu za meč sa Napretkom - nego je priključen omladincima Crvene zvezde koji su igrali važnu utakmicu protiv Čukaričkog.

Motika je u remiju Crvene zvezde i Čukaričkog (2:2) ostavio više nego dobar utisak pošto je asistirao za oba pogotka Pirgića i Lekovića, a vidjećemo da li će to biti dovoljno da zadobije povjerenje Miloša Milojevića.

"Status Motike je isti kao i svih ostalih igrača na toj poziciji, tu je najveća konkurencija. Mislim da postoji veliki potencijal kod njega, velika želja. Da li je ova utakmica prava za njega ili nije, to ćemo vidjeti, ali svakako da računamo na Motiku i imamo ga u planovima", poručio je Milojević u najavi utakmici sa Napretkom, nakon čega je očigledno odlučeno da je za njegov razvoj najbolje da igra sa omladincima.

Vidjećemo koliko dugo će Motika biti sa mladom ekipom i da li je skoro u planu da se vrati u prvi tim, a vjerovatno će najviše na to uticati kako bude igrao za U19 ekipu i da li će se u "osloboditi mjesto" u konkurenciji Kataija, Bukarija, Mustafe...

Dugo bez minuta nije bio ni Veljko Nikolić, ali je radom na treninzima postepeno došao i do startne postave protiv Napretka.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC