• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dali 162.000.000 evra za pojačanja, a idu ka ispadanju: Brodolom bivšeg prvaka Evrope, ovo je najgori prelazni rok ikada

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dvostruki šampion Evrope i jednom prvak Engleske Notingem Forest odradio je jedan od najgorih prelaznih rokova koje pamtimo. I sada će zbog toga da pljušte otkazi!

 Grozan-prelazni-rok-Notingem-Foresta Izvor: Profimedia

Kada je Notingem Forest izgubio od Lestera sa 4:0 našao se ubjedljivo na dnu tabele Premijer lige sa četiri osvojena boda iz osam kola. To je jako naljutilo gazde koje su u prelaznom roku potrošile čak 162.000.000 evra za pojačanja bivšeg prvaka Evrope!

Sada je kompletan sportski sektor, od trenera Stiva Kupera, preko glavnog sportskog operativca Dejna Marvija, pa do glavnih ljudi skautinga Džordža Sirijanosa i Endija Skota pred otkazom! Oni su na ljeto doveli 22 nova fudbalera, a igra tima je trenutno jako loša.

Amerikanac Dejn Marfi, nekadašnji vezista Njujork Kosmosa je glavni iza dovođenja čitavog novog tima, a gazda Evangelos Marinakis je jako bijesan na njega jer se pojačanja nisu pokazala.,

Bilo je tu nekoliko veterana poput Šeika Kujatea i Džesija Lingarda koji su došli kao slobodni igrači, ali mnogo fudbalera je papreno plaćeno. Čak 30.000.000 evra za Morgana Gibsa-Vajta je bio transfer koji je šokirao Englesku, iz Union Berlina je došao napadač Taivo Avoniji za 20.000.000 koliko je plaćen i mladi velški desni bek iz Liverpula Neko Vilijams.

Emanuel Denis iz Votforda plaćen je 15.000.000, Orel Mangala iz Štutgarta 13.000.000, a Musa Dijakite i Žilijan Bjankon po 10.000.000 evra. Ipak, to je bilo dovoljno za pobjedu i remi u prvih osam kola Premijer lige i sada sportski sektor čeka konačnu odluku Marinakisa o otkazu!

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC