• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To je to! Dejan Stanković preuzima tim iz Serije A! Nakon borbe za Ligu šampiona čeka ga borba za opstanak!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dejan Stanković treba samo još da potpiše ugovor!

 To je to! Dejan Stanković preuzima tim iz Serije A! Nakon borbe za Ligu šampiona čeka ga borba za opstanak! Izvor: MN PRESS

Doskorašnji trener Crvene zvezde Dejan Stanković našao je novi angažman i preuzeće Sampdoriju!

Kako javlja najpoznatiji transfer insajder u svijetu fudbala Fabricio Romano Stanković je sve dogovorio sa upravom tima iz Đenove i sada se samo čeka da potpiše ugovor! 

Sampdorija je očajno počela sezonu, nedavno su otpustili Marka Đanmpaola i sada Stanković dolazi da spasi tim od ispadanja iz lige! Sampdorija u prvih osam kola nema pobjedu, u seriji je od četiri poraza i ubjedljivo je posljednja na tabeli sa samo dva osvojena boda. 

U prethodne tri godine, Stanković je vodio Zvezdu, sa njom osvojio tri titule i dva Kupa Srbije, uz nastupe u nokaut fazi Lige Evrope, u dvomečima protiv Milana i Glazgov Rendžersa. Otišao je iz kluba poslije eliminacije od Makabija u kvalifikacijama za Ligu šampiona na početku ove sezone i na klupi crveno-bijelih zamijenio ga je Miloš Milojević. 

Stanković će poslije dogovora sa Sampdorijom sjesti na njenu klupu, na kojoj su sjedeli i srpski stručnjaci Siniša Mihajlović (od 2013. do 2015) i Vujadin Boškov, koji je vodio njen tim u vrijeme najvećih uspjeha u istoriji, od 1986. do 1992, a potom i u sezoni 1997/98. 

Naredni meč Sampdorija će igrati u subotu na gostovanju Bolonji i Stanković će već tad moći da upiše svoj trenerski debi u Seriji A. U tom takmičenju je već radio u sezoni 2014/15 kada je bio asistent u štabu Andree Stramaćonija u Udinezeu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC