• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stankoviću propao trenerski angažman: Ni drugi put ih nije preuzeo, ali su još dva posla u igri

Autor Haris Krhalić

Dejan Stanković po svemu sudeći neće biti novi trener Sampdorije.

 Dejan Stanković neće preuzeti Sampdoriju Izvor: MN PRESS

Srpski trener Dejan Stanković bio je viđen na klupi Sampdorije, ali ni ovoga puta neće preuzeti klub iz Đenove. Prvi put je sve propalo poslije hapšenja predsjednika kluba Masima Ferare, dok je ovoga puta Marko Đampaolo "preživio" na klupi italijanskog kluba i zvanično neće biti smijenjen tokom reprezentativne pauze. Znalo se da se početkom ove nedjelje "lomi" njegova sudbina na stadionu "Luiđi Feraris", a uprkos istorijski lošem startu sezone - ipak neće dobiti otkaz.

"Pokušaćemo da zajedno nađemo izlaz iz trenutne situacije, obavićemo još razgovora u narednim danima", rekao je predsjednik kluba Marko Lana nakon sastanka i poručio da u ovom trenutku "svi moraju da se skupe i pokušaju da poprave stvari".

Dejan Stanković je važio za najozbiljnijeg kandidata za novog trenera Sampdorije, spominjali su se još Danijele de Rosi, Roberto Daversa i Klaudio Ranijeri, međutim Sampdorija neće da prenagli i sačuvaće Marka Đampaola uz nadu da će se rezultati u najskorije vrijeme poboljšati. Trenutno su "zakucani" za dno tabele Serije A, nemaju nijednu pobjedu i samo dva boda, uz čak pet poraza, a vidjećemo kako će Đampaolovi učenici raditi tokom reprezentativne pauze i da li će već 2. oktobra protiv Monce opravdati podršku rukovodstva.

Podsjetimo, Dejan Stanković je interesantan i Interu, koji takođe još nije smijenio Simonea Inzagija, dok se sve više spominje i grčki Olimpijakos koji je potrošio ogroman novac na pojačanja i već je smijenio drugog trenera ove sezone. Poslije dugogodišnjeg "šefa" Pedra Martinsa, koji je dobio otkaz poslije neuspjeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona, otkaz je dobio i njegov nasljednik španski trener Karlos Korberan kome je presudio poraz od Arisa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC