• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Liga Evrope će tek da upozna Zvezdu! Ivanić puca od samopouzdanja: "Navijačima jedno mogu da obećam!"

Autor Dragan Šutvić

Mirko Ivanić uvjeren je da će srpski tim slaviti u evropskom duelu.

 mirko ivanić najavio utakmicu crvena zvezda ferencvaroš Izvor: YouTube/Crvena zvezda/Screenshot

Crvena zvezda mora da pobijedi Ferencvaroš da bi ostala u trci za proljeće u Ligi Evrope (četvrtak 18.45 časova). Dva meča izgubila je, od Monaka i Trabzona i sada nema više šansi za popravni. Moraće na stadionu "Rajko Mitić" da upiše tri boda. Svaki drugačiji rezultat samo bi ih dodatno udaljio od željenog cilja.

Možda će vas zanimati

Znaju to dobro svi u timu. Upravo je to bilo jedno od pitanja koje je postavljeno Mirku Ivaniću na konferenciji za medije uoči meča sa mađarskim predstavnikom. Analizirao je stanje u grupi i imao jasnu poruku za sva tri rivala koja su u grupi sa crveno-bijelima. Vjeruje da će se tek pokazati u pravom svjetlu.

"Svesni smo da tako mora da bude poslije dva poraza, prvenstveno zbog meča sa Monakom gdje nismo imali šut na gol. Drugu utakmicu smo zasluženo izgubili, ali nismo očekivali da ćemo biti u ovakvoj situaciji. Čeka nas meč za hvatanje priključka, jedva čekamo. Ova grupa tek treba da upozna Zvezdu u pravom našem obliku i pravom našem stanju. Ubijeđen sam da će ostale tri ekipe tek vidjeti kakav smo tim. Imali smo period odmora, da se pripremimo, da odradimo neki mini-ciklus, da podignemo nivo treninga, dobro smo se pripremili. Pozitivno gledam na sve što se dešava, vidim veliki napredak u odnosu na prethodni period. Siguran sam da će se to vidjeti", poručio je Ivanić.

Ivanić je pokazao da se polako vraća u onu prepoznatljivu formu. Dao je dva gola protiv Mladosti GAT u prvenstvu i to ga raduje pred evropski duel.

"Biće drugačija utakmica nego protiv Mladosti. Vratio sam se, potpuno sam zdrav, dobro se osjećam na terenu, mogu da obećam navijačima da ću biti onaj kao prethodne sezone. Mogu da igram kao što sam igrao. Kod prvog gola mi je asistirao Eraković, kod drugog Kanga, može svako da napravi razliku i doprinese. Očekujem da ćemo pobijediti. Kako smo igrali i kako se pripremamo, ne vidim razlog da bude drugačije."

Na kraju je pričao i o svom radu i o tome kako se osjeća pred važan meč pošto je imao kraću pauzu zbog problema sa povredom.

"Više sam bio nervozan, nego što sam odmarao tokom te dvije nedjelje. Bilo mi je teško što nisam mogao da pomognem ekipi. Značilo mi je kada sam se vratio, radu, to je najbolji lijek. Od tada sam osjetio boljitak u sebe i bolje raspoloženje i spremnost za rad, to mi je najviše značilo", zaključio je Ivanić.

Standings provided by Sofascore

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC