• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan vidim kao šampiona, čekamo kiks Zvezde! Vazura pričao i o odlasku: "Ako to ne ostvarimo, spreman sam da odem!"

Autor Dragan Šutvić

Miloš Vazura se nada da će tribine biti ispunjene na meču protiv Kelna.

 miloš vazura pred utakmicu partizan keln Izvor: MN PRESS

Partizan je pobijedio Voždovac u Superligi i sada se okreće obavezama u Evropi. U Njemačkoj je savladan Keln, sada isto želi da ponovi u Beogradu. Meč je na programu u četvrtak (18.45), a prije svega toga Miloš Vazura iznio je niz pohvala na račun trenera Gordana Petrića, igrača, ali je imao i poruku za navijače uoči okršaja sa njemačkim predstavnikom. Uvjeren je da uz podršku punog stadiona ekipa može da nastavi sa uspjesima i pobjedama.

Možda će vas zanimati

Prvo je generalni direktor pričao o treneru.

"Istorijska pobjeda u Kelnu, igrali smo hrabro, iznenadili protivnika, svaka čast Petriću na hrabrosti. Igrači mu vjeruju, uspio je da ih opusti i to je počelo da donosi rezultate. Prije mjesec dana niko nije očekivao da će Partizan biti prvi u grupi, Keln ima budžet od 60, a Nica od 200 miliona evra. Doduše, prije tri godine niko nije mogao da zamisli da ćemo imati dva predstavnika u Ligi šampiona, sada je to realnost koju moramo što duže da zadržimo", rekao je Vazura.

Nije se složio sa konstatacijama da pojedini igrači kvalitetnije igraju u domaćem šampionatu nego u Evropi.

"Natho igra na zavidnom nivou, veoma je ozbiljan igrač, lider i kapiten, odgovara mu sistem rada sa Petrićem. Što se tiče Rikarda, koji je inače imao i asistenciju u 90. minutu za Andradea, pričali smo sa trenerima, u zahtjevnijim utakmicama oni imaju drugačije zahtjeve, te Rikardo često radi važan posao za tim, koji se možda ne vidi kroz golove i asistencije, ali najvažnije je da na kraju utakmice bude dobar rezultat."

U Njemačkoj je Partizan igrao pred oko 47.000 navijača, zato se Vazura nada da će tribine u Beogradu takođe biti krcate.

"Želim da naglasim da svaku kritiku prihvatamo, trudimo se da budemo bolji, radimo najbolje što znamo. Petrić radi nevjerovatan posao, igrači su pokazali kvalitet, potrebna im je podrška! U četvrtak je bilo samo prvo poluvrijeme, potreban im je vjetar u leđa za još jedan podvig protiv izuzetno jakog rivala. Biće i puno malih Partizanovaca na Dječijoj tribini, učimo klince da vole Partizan."

Za kraj je pričao o ciljevima ekipe za ovu sezonu.

"Partizan vidim kao šampiona na kraju prvenstvene trke, čekamo kiks vječitog rivala, a ako do toga ne dođe derbiji će odlučivati. Sa finansijske strane poslujemo normalno, plate su redovne, igramo Evropu, lično odgovaram za finansijske ciljeve i spreman sam da odem ako ne ostvarimo zacrtane ekonomske ciljeve", zaključio je Vazura.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC