• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan ih dokusurio - dobili "petardu" pred put u Beograd: Keln se još nije oporavio, ovakva blamaža će dugo boljeti!

Autor Dragan Šutvić

Između dvije utakmice protiv Partizana, fudbaleri Kelna su upisali ubjedljiv poraz u Bundesligi.

 keln primio pet golova od borusije menhengladbah Izvor: Profimedia

Kakva košmarna nedjelja za fudbalere Kelna! Nakon što su u četvrtak uveče izgubili na svom terenu od Partizana 1:0 u meču grupne faze Konferencijske lige, "jarčevi" su na gostovanju u Menhengladbahu doživjeli tešku blamažu.

Domaća Borusija savladala je Keln 5:2 i tako ponudila nove načine na koje bi beogradski crno-bijeli mogli da ih savladaju i naredne sedmice, kada budu odigrali i drugi meč, ovog puta u Beogradu.

Možda će vas zanimati

Dobio je Keln lekciju od Partizana u četvrtak, u meču u kom su crno-bijeli imali prilika za još dva-tri pogotka. Ali ako tada Partizan nije htjelo u završnici, Kelnu je sve to bilo naplaćeno protiv Gladbaha. Domaći tim je poveo preko Marvina Fridriha, ali poslije samo četiri minuta, Keln se iz penala vratio u igru - strijelac je bio Florijan Kajnc.

Ipak, igrač koji je imao svojih dobrih momenata i protiv Partizana, ubrzo je postao tragičar, pošto je u nadoknadi prvog poluvremena dobio drugi žuti karton i takoo stavio saigrače sa desetoricom. A to je Borusija iskoristila maksimalno. Odmah su iz penala koji je Kajnc skrivio stigli do 2:1, da bi u 47. minutu, po povratku sa odmora, Lars Štindl povisio na 3:1.

Rami Bensebaini je potom postigao svoj drugi gol, nakon penala iz finiša prvog poluvremena, da bi Denis Huseinbašić samo ublažio zaostatak Kelna na 4:2. Ni to nije bio konačan rezultat, kada je Marvin Švebe u nadoknadi bio savladan od strane Markusa Tirama. Trener Štefen Baumgart jeste mijenjao sastav, rotirajući igrače koji su bili umorni poslije meča s Partizanom, ali mu ni to nije pomoglo.

Gordan Petrić i njegovi saradnici će imati šta da vide iz ovog susreta, prije nego što u četvrtak 13. oktobra ugoste Keln u 4. kolu Konferencijske lige. Keln je sada deveti u Bundesligi sa 13 bodova iz devet mečeva, dok je Gladbah na šestom mjestu sa dva boda više.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC