• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo zašto se Luka Jović muči u Italiji: U Fiorentini ga već opasno kritikuju, ali Adolf Hiter je sve objasnio!

Autor Haris Krhalić

Luka Jović će pokušati da se u četvrtak uveče dobro pokaže u utakmici protiv Hartsa u Konferencijskoj ligi, a njegov nekadašnji trener objasnio je zašto u Seriji A ne bilježi partije kakve su se od njega očekivale.

 Adolf Hiter brani Luku Jovića Izvor: Profimedia

Luka Jović je ovog ljeta iznenada prešao u Fiorentinu kao praktično slobodan igrač, a poslije sjajnih partija tokom priprema, očekivalo se od njega da se pokaže u Seriji A u pravom svjetlu i pokaže da su nekoliko loših sezona u Real Madridu sada prošlost.

Iako je bio strijelac na debiju, Jović u dresu "viole" ne briljira, pa zbog toga na "čizmi" trpi sve više kritika u medijima. Navijači nisu zadovoljni njegovim učinkom od tek dva pogotka, ali sada je u njegovu odbranu stao čovjek koji je izvukao najbolje partije iz Srbina - Adolf Adi Hiter.

Nekadašnji trener Ajntrahta iz Frankfurta bio je na čelu njemačke ekipe kada je Jović blistao, prije nego što je uslijedio transfer Srbina u Real Madrid. A Hiter je u izjavi za "Korijere delo sport" javno stao u odbranu napadača i poručio da on može da se vrati na prepoznatljivi nivo.

“Da li može da se vrati na nivo na kojem je igrao u Frankfurtu? Samo ako ima podršku, i iznutra i od okoline. Lukin trenutni problem je posljedica taktike", počeo je Hiter u analizi problema koji Jović ima od dolaska u Italiju. Srbin je tek drugi gol u sezoni dao prošle sedmice u Konferencijskoj ligi protiv škotskog Hartsa.

"U Italiji, ako ste napadač, nikada nećete dobiti prostor koji imate u Njemačkoj. U Seriji A, ako ne učestvuješ u igri, onda odaješ utisak suvog prosjeka. Da se ne šalimo, pričamo o sjajnom napadaču. Luka može da daje golove na svakom nivou i siguran sam da će uskoro to i da dokaže", poručio je Adi Hiter o Joviću.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC