• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FSS dobija novog predsjednika pred Mundijal u Kataru: Nenad Bjeković jedini kandidat, istekao rok za prijavu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Skupština na kojoj će biti potvrđen izbor novog predsjednika FSS zakazana je za 31. oktobar.

 Nenad-Bjekovic-jedini-kandidat-za-predsjednika-FSS Izvor: MN PRESS

Fudbalski savez Srbije (FSS) dobiće novog predsjednika 31. oktobra, a čini se da oko toga neće biti dileme pošto zvanično postoji samo jedan kandidat. U pitanju je Nenad Bjeković, aktuelni vršilac dužnosti predsjednika FSS, koji je jedini predao potrebnu dokumentaciju do predviđenog roka, piše današnji "Sportski žurnal"

Djeluje da će Skupština zakazana za posljednji dan oktobra, na kojoj će biti izabran novi predsjednik FSS, iz tog razloga biti protokolarna pošto se očekuje da se samo potvrdi Bjekovićeva promocija na mjesto prvog čovjeka srpskog fudbala.

Bjekovića su kandidovali Fudbalski savez Beograda, Fudbalski savez regiona Istočna Srbija i Fudbalski savez Kosovo i Metohija, dok ima podršku Trenerske i Sudijske organizacije FSS. U javnosti se spominjao i da će Nebojša Leković biti kandidat za predsjednika FSS, međutim ni on, ni ranije spominjani bivši fudbaler Nemanja Vidić, nisu sakupili pet glasova neophodnih za kandidaturu.

Podsjetimo, FSS je bez predsjednika od 22. marta 2001. godine kada je Slaviša Kokeza podnio ostavku, a u prethodnom periodu je Bjeković kao vršilac dužnosti predvodio Savez.

Bjeković ima 74 godine i imao je veliku igračku karijeru tokom koje je najdublji trag ostavio u dresu Partizana (od 1969. do 1976. godine), dok je igrao i za zrenjaninski Proleter i Nicu. Za reprezentaciju Jugoslavije odigrao je 22 utakmice i postigao je četiri gola. Trenirao je svoje bivše klubove, a dubok trag u Humskoj ostavio je i kao direktor od 1990. do 2007. godine.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC