• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ma, kakav Mesi, a gdje vam je Bog? Zlatan nadmašio sebe, niko nije ovoliki egoista: Falim ja vama tamo...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Zlatan Ibrahimović ponovo je o sebi pričao kao da je sa druge planete.

 Zlatan Ibrahimović proziva Francuze Izvor: Profimedia/Cinzia Camela

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović ne planira da završi igračku karijeru iako je "zagazio" u petu deceniju života. Trenutno je povrijeđen i sa tribina navija za Milan i usput "maltretira" mlađe saigrače, a kada mu nedostaje fudbal - onda se pojavi intervju u kome podigne buru. Tako je u razgovoru za francusku televiziju "Canal Plus" Ibrahimović dao jedan odgovor koji je bio dovoljan da pobere sve naslovne strane širom Evrope.

Upitan je da kaže kako se osjeća nakon odlaska iz Pariza, u kome ne igra inače još od 2016. godine, i da kaže da li mu nedostaje grad... Nije dugo razmišljao prije nego što je "ispalio" viralan odgovor.

"Otkako sam ja otišao iz Francuske, nemate o čemu da pričate... Ne treba meni Francuska, nego sam ja potreban Francuskoj. Čak i sada kada u Pari Sen Žermenu imate trojicu velikih igrača kao što su Nejmar, Mbape i Mesi, to vam ne pomaže kada nemate više Boga na terenu", poručio je Zlatan Ibrahimović i tako još jednom produbio priču o tome da je egoista, kao što ga inače "bije priča".

"Ja ne razmišljam o penziji, mislim da kraj nije ni blizu. Sve dok mogu da postižem rezultate, želim da igram. U trenutku kada se povučem želim da svi oko mene budu iskreni i da mi kažu da više ne mogu da pomognem. Onda ću biti realan..."

Zlatan ibrahimović je karijeru počeo još 1999. godine u Malmeu, da bi potom igrao za Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Milan, Pari Sen Žermen, Mančester junajted, L.A. Galaksi i opet Milan. U karijeri je postigao 510 golova na klupskom nivou, Za reprezentaciju Švedske odigrao je 121 utakmicu i postigao još 62 gola.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC