• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VAR ubija fudbal, energiju, strast i radost! Kapiten Zvezde se oglasio nakon ispadanja iz Evrope - Borjan krenuo od sebe

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dugogodišnji čuvar mreže Crvene zvezde tražio je razloge za poraz od Monaka u posljednjem kolu grupne faze Lige Evrope.

 Milan Borjan o ispadanju Crvene zvezde iz Evrope i VAR tehnologiji Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Crvene zvezde završili su takmičenje u Ligi Evrope već u grupnoj fazi. Bila im je potrebna pobjeda na gostovanju Monaku, a zabilježili su ubjedljiv poraz (4:1) kojem je djelimično kumovao i kapiten Milan Borjan (35). Iskusni čuvar mreže ne bježi od odgovornosti i dio krivice preuzima na svoja pleća, a nakon susreta dao je zanimljivu izjavu i o VAR tehnologiji.

Iako je na kraju upisan ubjedljiv poraz, sve bi bilo drugačije da su defanzivci Crvene zvezde malo manje griješili, a da je Aleksandar Pešić bio samo nekoliko centimetara bolje postavljen u finišu susreta, kada je sjajnu akciju krunisao pogotkom za dramu na stadionu "Luj Drugi". Ovako, Zvezda završava takmičenje...

"Dobro smo se pripremali za meč, ali rano primljen pogodak nas je poremetio, uz to, Monako je veoma kvalitetna ekipa, brza, jaka. Nama je baš brzina falila danas, kao i da povežemo par pasova u ofanzivi, dok smo u odbrani primali golove na naše greške i tu počinjem od sebe. Žao mi je što nismo prošli dalje, ali sad je fokus na prvenstvu i kupu, jer želimo da i treću godinu u nizu osvojimo duplu krunu" počeo je Borjan.

Crvena zvezda je u jednom trenutku susreta imala dobru priliku da se rezultatski vrati u meč. Aleksandar Pešić je pogodio za 3:2, ali je odmah dosuđen ofsajd i taj gol je poništen. Milan Borjan prokomentarisao je i tu situaciju.

"VAR ubija fudbal, strast, energiju, radost, ali šta da se radi, bio je ofsajd. Sigurno da bi nam taj gol dao dodatnu energiju, ali danas nije bio naš dan. Nastavljamo dalje..."

Ponovo su fudbaleri Crvene zvezde imali strašnu podršku na gostovanju. Najvatrenije pristalice srpskog šampiona ispunile su gostujući i nekoliko okolnih sektora, a pjesma sa njihovog dijela stadiona čula se i u trenucima kada je rezultat bio nepovoljan. Podrška koju su davali igračima nastavila se i nakon meča koji je značio kraj evropske avanture za ovu sezonu.

"Znamo koliko su veliki naši navijači i na koji način nas podržavaju. I kada pobjeđujemo i kada gubimo, oni su tu da budu naš 12. igrač i hvala im na podršci. Znam da su večeras prevalili dalek put i žao mi je što im nismo vratili pobjedom. Imamo još tri utakmice do pauze, i pokušaćemo ponovo da ih obradujemo duplom krunom", podvukao je Borjan.

Crvena zvezda sada se okreće obavezama u domaćim takmičenjima - Superligi i Kupu Srbije. Do početka pauze pred Svjetsko prvenstvo crveno-bijeli imaju da odigraju još tri prvenstvena susreta, dok termin meča protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice u Kupu Srbije još nije odlučen.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC