• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sjajan gest Partizanovog golmana - Pop je postao heroj! Navijači glasali za Aleksandra, on donirao novac rivalu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mladi golman Partizana pokazao da je biti čovjek bitnije od svega što može da se desi na fudbalskom terenu.

 Aleksandar Popović donirao novac rivalu Izvor: Profimedia

Sjajan gest mladog fudbalera Partizana!

Aleksandar Popović, čuvar mreže koji ove sezone brani u odličnoj formi, bio je jedan od najboljih pojedinaca tima iz Humske u grupnoj fazi Konferencijske lige. Nagradu za to dobio je od navijača svog kluba, koji su ga nakon izborenog evropskog proljeća proglasili za heroja, a on sam je napravio jedan daleko dragocjeniji gest!

Po glasovima navijača Partizana, igrač utakmice 6. kola grupne faze UEFA Lige konferencije je Aleksandar Popović, golman crno-bijelih. Vaučer kompanije "Sokerbet" u iznosu od 50.000 dinara (oko 400 evra), Aleksandar je namijenio fizioterapeutu prvog tima FK Radnički iz Niša, Marku Stankoviću, preko fondacije „Budi human“ (1351 na 3030).

"Drago mi je što naši navijači putem svojih mobilnih telefona i Partizanove aplikacije mogu da glasaju za najboljeg igrača kola, a ujedno se zahvaljujem i kompaniji Sokerbet koja, zajedno sa nama, daje doprinos humanitarnom radu. Iznos od 50.000 dinara sam namijenio Marku Stankoviću, kolegi fizioterapeutu ekipe niškog Radničkog, kome je dijagnostifikovana Leberova bolest, koja izaziva upalu i propadanja očnog nerva, tako da on sada vidi samo 20 posto i neophodna mu je operacija. Svi znate da je rivalstvo na terenu i borba za bodove velika, ali van terena smo svi ljudi sa manjim ili većim uspjesima i problemima i stoga želim ovim gestom da pozovem i druge timove i pojedince da doniraju koliko su u mogućnosti i pomognu Marku. Hvala navijačima Partizana što su me izabrali za igrača kola u utakmici koja je imala ogroman značaj za klub, ali i srpski fudbal. Mi ćemo se truditi da prođemo plej-of fazu i nastavimo našu misiju u Evropi! Bićemo još jači poslije priprema u januaru", rekao je mladi čuvar mreže.

Popović je rođen u Užicu i ponikao je u redovima Slobode, ali je još 2015. godine stigao u redove Partizana i priključio se talentovanoj generaciji igrača do 17 godina. Do sada je već upisao 74 nastupa u seniorskom timu crno-bijelih, a ove sezone je 21 put stajao među stativama. Primio je 21 gol i na devet susreta sačuvao je mrežu netaknutom.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC