• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki udarac za Argentinu - ključni igrač ne ide u Katar: Mesi dobio svitu sa kojom će po titulu!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iako je bio spreman da igra i povrijeđen, standardni vezista Argentine Đovani Lo Selso ne ide u Katar!

 Spisak Argentine za Svjetsko prvenstvo Izvor: Profimedia

Lionel Mesi je dobio svitu sa kojom će ići po "boginju"! Na kraju ipak nije uspio da se oporavi standardni vezista Đovani Lo Selso, ali je Paulo Dibala oporavljen i igraće na Svjetskom prvenstvu u Kataru!

Selektor Lionel Skaloni je sve iznenadio kada je dan ranije nego što je planirao izbacio spisak nacionalnog tima sa sve Dibalom koji je propustio posljednjih 10 mečeva Rome na njemu. Još jedan oporavljeni fudbaler koji se našao na spisku je Huan Fojt, defanzivac Viljareala.

Najzvučnija imena koja su otpala za Katar su pored Lo Selsa su Anhel Korea, Emilijano Buendilja i Đovani Simeone. Na golu se očekuje Emilijano Martinez kao prva opcija, u odbrani će sve biti sastavljeno oko Kristijana Romera, dok će vezu vjerovatno činiti Leonardo Paredes, Rodrigo De Paul i  za treće mjesto će se boriti Mekalister, Fernandez i Papu Gomez.

Napad je najveća uzdanica "gaučosa" pošto su tu osim Mesija i Dibale Lautaro Martinez, Hulijan Alvare, Anhel Di Marija... Argentinci se nalaze u grupi sa Saudijskom Arabijom, Poljskom i Meksikom.

Ovo je cijeli spisak Argentine: 

Golmani: Emilijano Martinez (Aston Vila), Heronimo Rulji (Viljareal) i Franko Armani (River Plejt).

Odbrana: Nauel Molina (Atletiko Madrid), Gonzalo Montijel (Sevilja), Huan Fojt (Viljareal), Kristijan Romero (Totenhem), Herman Pecelja (Betis), Nikolas Otamendi (Benfika), Lisandro Martinez (Mančester junajted), Markos Akunja (Sevilja), Nikolas Taljafiko (Olimpik Lion)

Vezni red: Rodrigo De Pol (Atletiko Madrid), Leandro Paredes (Juventus), Aleksis Mekalister (Brajton), Gvido Rodrigez (Betis), Alehandro Papu Gomez (Sevilja), Enco Fernandez (Benfika), Ezekijel Palasios (Bajer Leverkuzen).

Napad: Lionel Mesi (PSŽ), Paulo Dibala (Roma), Lautaro Martinez (Inter), Anhel Di Marija (Juventus), Hulijan Alvarez (Mančester siti), Nikolas Gonzalez (Fiorentina), Hoakin Korea (Inter)

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC