• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić izgubio novčanik, pa trčao za poštenim nalazačem! Direktor Zvezde otkrio - "Mogao je da mi napravi pakao!"

Autor Haris Krhalić

Generalni direktor Crvene zvezde imao neobičnu avanturu na jugu Srbije, u posljednjem kolu jesenjeg dijela Superlige.

 Zvezdan Terzić izgubio novčanik Izvor: MN PRESS

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić obavio je tradicionalni razgovor sa predstavnicima medija na kraju godine, a riječi je bilo i o jednom neobičnom icnidentu od prije nekoliko dana. Prvi operativac kluba gledao je Zvezdu na gostovanju Radniku iz Surdulice, a na jednom zidiću pored kioska sa brzom hranom izgubio je novčanik!

Na Terzićevu sreću, pošteni nalazači potrudili su se da ga pronađu i vrate mu novčanik u kojem su pored novca bila i sva dokumenta Zvezdana Terzića. Mladi Filip Cvetković (21), frizer iz Surdulice, pronašao je Zvezdana Terzića i vratio mu novčanik, bez namjere da uzme nagradu koju je čelnik Zvezde želio da mu da.

"Iskreno, nisam prepoznao čovjeka, bilo ih je više i drugar mi je rekao da je to uprava Zvezde. Dok sam čekao red čuo sam kako se Terzić nudio da plati i tada je vjerovatno i izvadio novčanik. Jeli su i krenuli ka stadionu, a kada smo izašli iz lokala vidio sam neki novčanik na klupici, ali nisam ni pretpostavio da je njegov. Ovdje se svi međusobno znamo, pa sam otvorio da vidim da li ima dokumenta da vratimo", rekao je Cvetković za "Južne vesti".

Cvetković je morao da traži Terzića po stadionu, a kada je konačno uspio u svojoj namjeri bilo je potrebno da ubijedi obezbjeđenje kako nije tu zbog fotografije sa generalnim direktorom već iz potpuno drugih razloga. Na kraju, sa prijateljima je uspio da stigne do Terzića i vrati mu izgubljeni predmet, što je Zvezdin direktor znao da cijeni.

"Svi su mislili da se šalimo sa njima, nisu nas ozbiljno shvatili ni puštali. Dok je drugar pričao sa jednim policajcem, iskoristio sam priliku da dođem do lože. Obezbjeđenje nije htjelo da ga pozove da izađe sve dok drugar nije objasnio da se ne šalimo, nismo fanovi, već samo želimo da vratimo stvari. Zahvalio mi se i rekao da bi samo jedan u milion to uradio popričali smo i insistirao je da me nagradi, iako ja to nisam uradio ni iz kakve koristi", otkrio je ovaj navijač.

Tokom razgovora sa novinarima na kojem je objasnio šta Zvezda želi da kupi u januarskom prelaznom roku, zašto komentariše suđenje i na mečevima Partizana i koliko povjerenje ima u Miloša Milojevića, Terzić je govorio i o situaciji iz Surdulice, uz zahvalnost momku koji je vratio novčanik, dokumenta i novac. 

"Svaka čast dečku! Jeli smo u restoranu brze hrane, ostavio sam sve na jednom zidiću, uzeo sam telefon da razgovaram. Poslije 10 minuta su mi rekli da mi je ispao novčanik. Mogao je sve to da uzme za sebe, sav novac, da mi napravi pakao zbog dokumenata. I koliko je bio pošten, nije htio da uzme novac. Trčao sam za njim 15 metara da mu gurnem novac u džep kao nagradu. Još jednom mu se zahvaljujem", ispričao je Terzić tokom razgovora.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC