• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Procurili snimci smještaja na Mundijalu, svi su u šoku: Šatori pod vedrim nebom i kontejneri od 200 dolara! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekoliko dana pred Svjetsko prvenstvo procurile su slike smještaja u kome će biti navijači tokom Svjetskog prvenstva i teško da će se uslovi svima svidjeti.

 Skup smještaj za navijače na Svjetskom prvenstvu u Kataru Izvor: Twitter/dibraadam/wc22updates

Svjetsko prvenstvo u Kataru je iza ugla, timovi su već odletjeli i krenuli da se pripremaju za početak takmičenja, a navijači odavno stižu u velikom broju. Katar je bukvalno kompletno popunjen, svi kapaciteti su puni i lokalne vlasti se dovijaju kako da uspiju da ugoste sve zainteresovane.

Bahrein, Ujedinjeni Arapski Emirati, pa čak i Kuvajt i Oman primaju mali broj navijača, ali u Kataru su se sjetili da veliki broj navijača smjeste i pod vedro nebo, u šatore i kontejnere.

Cijena noćenja u šatoru pod vedrim nebom, u kome se nalazi samo madrac na kome možete da spavate je nevjerovatnih 100 dolara za noć! Kontejneri koji su takođe usred pustinje izgledaju nešto bolje, dobićete i prostor u kome možete da ostavite svoje stvari, ormarić i još neke sitnice. Ipak, to zadovoljstvo košta 200 dolara za noć!

Pogledajte kako smještaj u Kataru izgleda:

Ko hoće normalnu sobu u samom gradu u kome će se mečevi odigravati, moraće da plati papreno, mnogo paprenije od 100 ili 200 dolara za noć. Neki navijači su otkrili da oni sobu plaćaju 460 dolara za noć, a da je hotel u kome su vrlo blizu metro stanice u Dohi.

Nije jasno ni kako će navijači iz svojih šatora i kontejnera usred pustinje uspijevati da dođu do grada i stadiona, da li će im biti organizovan prevoz ili će i to morati da plaćaju. Svakako će sigurno biti primjedbi kada turisti i navijači nagrnu u arabijsku pustinju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC